≡ Meniu

Samsung RB29HSR2DSA/EF, combină premium de 178 cm

Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DSA/EF e o variantă fără control electronic pe ușa frigiderului și se poate observa destul de ușor. Din poza de jos se vede că puteți pune sticlele mai mici și pe suporturile de la ușă, iar o sticlă mai mare poate fi pusă culcat pe un raft. Uneori, nu e nevoie chiar de un suport special pentru a pune o sticlă, dar și așa nu e prea sănătos să beți apă rece. Aveți la dispoziție un compartiment special pentru legume/fructe care e în partea inferioară.

Alternativele sunt multe dacă vă interesează o altă culoare și nu vreți neapărat cu No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RB29HSR2DSA/EF, combină premium de 178 cm

Veți face o investiție inteligentă deoarece oferă spațiu de depozitare, tehnologie avansată de răcire și design elegant. Când sunteți în căutarea unui astfel de aparat, volumul net e principalul criteriu, apoi tehnologiile incorporate. Cu toții ne dorim aparate cât mai eficiente, adică să consume cât mai puțin, dar performanțele să nu fie afectate.

Congelatorul acestei combine e destul de încăpător chiar dacă nu e cel mai mare de pe piață. Capacitatea de congelare e de 12 kilograme și nu e nevoie de mai mult pentru un astfel de congelator. Sincer, prefer unul mai mic și mai performant decât unul mare care să nu facă față. Dezghețarea sa e automată pentru că are No Frost și nu mai trebuie să-l curățați atât de des.

Interiorul e bine iluminat datorită tehnologiei LED și rafturilor din sticlă. Funcțiile oferite de aceasta nu sunt multe dar sunt foarte utile: super-congelare și avertizare pentru ușă deschisă. Designul e mai elegant dacă e pe inox/argintiu și dacă e cu antiamprentă, atunci nu mai trebuie să o ștergeți din când în când.

Plusuri: are design elegant, interior bine iluminat, consum redus de energie (Digital Inverter) și are un congelator performant.
Minusuri: nu sunt.

Samsung RB29HSR2DSA/EF e o alegere foarte bună dacă vreți un aparat frigorific de la un brand experimentat, iar designul e destul de plăcut (exterior rotunjit). Nu e singura variantă cu volum redus și înălțime mică, dar aceasta pare să fie cea mai accesibilă. Congelatorul are multe compartimente și cel mai jos e și cel mai mare, dar nu e de tip Big Box (doar combinele mari au așa ceva).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu