≡ Meniu

Samsung RB29HSR2DWW/EF, combină albă de 1.78 metri

Samsung RB29HSR2DWW/EF face parte din segmentul superior însă e vorba de o combină mai mică. Mă așteptam la control electronic în acest preț cum e la unele variante. Există combine similare de la acest brand și mie îmi plac variantele mai compacte, dar nu trebuie să uităm nici de design (puteți lua una chiar și cu finisaj pe inox/argintiu). Chiar dacă nu are suport pentru sticle, din poza de jos se poate observa că are suporturi pe ușa frigiderului care pot fi folosite pentru a pune sticlele.

Dacă nu vă este pe plac deoarece e cam mică ori poate pentru că e prea scumpă, există variante mai mari care costă puțin dar nu au No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RB29HSR2DWW/EF, combină albă de 1.78 metri

Sistemul de răcire No Frost e destul de popular la aceste aparate deoarece reduce consumul pentru că reglează umiditatea de la interior (nu se mai formează atâta gheață). În total, are un volum net de 289 litri care e împărțit astfel: 213 litri la frigider și 76 litri la congelator. Consumul de energie anual e de 272 kW/h și acesta e cel care vă interesează deoarece e un aparat care-l folosiți zilnic și nu trebuie scos din priză.

Un alt beneficiu oferit de sistemul de răcire No Frost e sistemul de dezghețare automat al congelatorului (în general, e manual). Designul e alb, iar cele două uși au mânere integrate în partea inferioară. Pe partea de dotări are: sistem de avertizare pentru ușă deschisă și multiflow. La interior veți primi tava pentru gheață ca și un accesoriu. Nivelul de zgomot e de 39 dB și e puțin mai redus la modelele noi, dar nu cu mult.

Plusuri: autonomi mare fără curent, destul de silențioasă, arată bine, congelator performant, nu e foarte mare.
Minusuri: nu are control electronic.

Samsung RB29HSR2DWW/EF e unul dintre ultimele modele lansate de acest brand și care mi se pare destul de reușit. Nu poate fi comparată cu orice combină deoarece arată foarte bine la exterior, adică are un design simplu pe o culoare plăcută.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu