≡ Meniu

Samsung RB31FERNDEF, combină No Frost bej

Samsung RB31FERNDEF e o combină frigorifică destul de nouă de la acest brand și care e disponibilă pe o culoare destul de interesantă – bej. Bineînțeles, veți găsi și altele cu specificații similare doar că numele diferă chiar dacă singura diferență e culoarea. Fiecare brand a ales cum să-și numească aparatele, iar la acesta puteți să observați volumul doar din numele său. La interior cam toate arată la fel .dar mă refer strict la aparatele acestui brand. La frigidere, congelatorul e poziționat în partea de sus și nu veți găsi sertare sau compartimente, ci doar rafturi. Pe ușa frigiderului, observă controlul electronic ala acestui aparat dar și faptul că are tehnologie No Frost.

Prețul său nu e chiar de neglijat dar mi se pare destul de corect și tehnologia No Frost reduce din consum (deci veți economisi bani). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RB31FERNDEF, combină No Frost bej

Sistemul de răcire e unul avansat și de aceea consumu de energie scade destul de mult. E vorba de No Frost care e cel mai avansat de la ora actual. Există și tehnologii similare dar care au un alt nume, însă scopul e același. Volumul total e de 310 litri și mă refer la cel net, adică cel care contează. Pe ușa frigiderului are un afișaj LED generos cu opțiuni diverse și se poate observa că are și NoFrost. E mai ușor să-l controlezi fără a mai deschide ușa iar consumul energetic anual e undeva la 299 kWh/an.

Pe partea design interior are: rafturi din sticlă, compartimente legume/fructe, suporturi pe ușă, iluminare și altele. Are avertizare pentru ușă deschisă, Multiflow, tavă ouă, tavă pentru gheață și mânerele sunt integrate.

Plusuri: e o alegere bună pentru cei care vor ceva performant, elegant, funcțional și eficient.
Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Samsung RB31FERNDEF oferă suficiente motive pentru a-l alege și nu văd de ce ați alege un alt brand. Dacă nu vă place acesta, aveți din ce alege în special că există o mulțime de aparate pe piață și chiar și fără acele dotări speciale. În general, prețurile sunt justificate și de aceea nu prea văd de ce ar trebuie să vă îndreptați atenția către altceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu