≡ Meniu

Samsung RB31FERNDWW, combină No Frost pe alb

Samsung RB31FERNDWW este o combină frigorifică cu o capacitate mare adresată celora care vor un aparat de încredere de la un brand cunoscut pentru electronicele și electrocasnicele de calitate.
No Frost e întâlnit la congelator, dar și la frigider. Acest lucru însemnând în principal că aparatul e unul care nu-ți va da bătăi de cap deoarece nu trebuie curățat de gheață.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e și premium. Acest lucru e datorat și prezenței Multiflow care e un sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. Nu știu dacă se poate vedea din imaginea de alături, dar aparatul e unul dotat cu un panou modern pe care pot fi văzut diferiți parametri.

Samsung RB31FERNDWW, combină No Frost pe alb

Pe partea de specificații acest aparat frigorific se laudă cu o capacitate de 310 litri (capacitate care e una netă), un nivel de zgomot scăzut, o compartimentare bine realizată și un consum mic de curent deoarece are compresor cu inverter.
Clasa de eficiență energetică e A+, lucru care ne va ajuta ca la sfârșit de lună să avem un consum mic de curent.

Plusurile unui astfel de aparat frigo ar fi costul deloc mare, că are integrate cele mai noi tehnologii și compartimentarea bine realizată (frigiderul are 3 rafturi din sticlă, ar congelatorul are 3 compartimente).
Contra achiziției nu ar fi lucruri de menționat. Chiar e un aparat aproape de perfecțiune. 😉

Concluzia mea legată de acest model ar fi că e numai bun pentru cei cu un buget mediu. Nu trebuie să vă faceți probleme legate de fiabilitate deoarece acest aparat e unul care are o fiabilitate foarte bună grație brandului, dar și garanției standard de 2 ani (care poate fi extinsă la mai mult).
Per ansamblu, acest aparat e îmbinarea perfectă dintre un frigider și congelator, iar tehnologia din el e una la nivelul anului 2015.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest model. Știu că nu e un clip în română ori în engleză, dar cred că-ți vei face o părere despre aparat cu ajutorul lui.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu