Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung RB37J5000SA/EF, combină cu finisaj elegant pe Grafit

Combina frigorifică Samsung RB37J5000SA/EF face parte dintr-o generație nouă de aceea arată atât de bine la exterior dar și la interior. Sunt puține modele cu mânere integrate poziționate pe lateral și cele cu mânere orizontale au uși reversibile. Oricum, mie îmi plac modelele care arată cât mai simplu. Congelatorul nu are multe compartimente dar sunt destul de spațioase pentru a putea depozita orice. Acest brand oferă multe alternative pentru toți doritorii, însă doar cele mai scumpe modele sunt și avansate.

Finisajul acestui model e destul de atrăgător și se poate vedea din clipul de la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RB37J5000SA/EF, combină cu finisaj elegant pe Grafit

Sistemul de răcire No Frost e prezent la frigider dar și la congelator, iar această tehnologie reduce consumul de energie printr-un control mai bun al umidității. Clasa de eficiență energetică e A+ și e normal să fie așa pentru un consum de 314 kWh. O combină cu congelator mai mic are un consum inferior și e normal să fie așa. La congelator e prezent un compartiment ceva mai mare și e cel de jos – Big Box. Acest compartiment e ideal dacă vreți să congelați un curcan sau orice alt aliment mai mare, iar capacitatea de congelare e conformă.

Accesoriile incluse sunt cele care le știți de la alte aparate frigorifice: suportul pentru ouă și tava pentru gheață. Acestea sunt accesorii universale care pot fi luate ulterior. Pe partea de funcții are următoarele: super congelare și funcție holiday (vacanță). Cea de-a doua funcție e ideală pentru cei care nu vor deschide aparatul pentru o perioadă lungă de timp și temperatura se va menține constantă.

Plusuri: are tehnologie All-Around Cooling, silențioasă, fiabilă, eficientă, capacitate de congelare decentă, funcție vacanță etc.
Minusuri: nu sunt.

Samsung RB37J5000SA/EF poate fi următoarea alegere dacă nu vă doriți dozatoare, raft pentru sticle sau un volum ceva mai mare. În rest, nu aș avea ce să-i reproșez iar prețul mi se pare destul de corect. Chiar dacă nu e o prezentare în limba română, cred că veți face o idee despre acest model și în final veți alege modelul care vă place mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu