≡ Meniu

Samsung RB37J5010SA, combină frigorifică premium

Samsung RB37J5010SA e un aparat destul de bun și care merită încercat deoarece oferă ce e mai bun de pe piață la un preț foarte atractiv. Poate că e ceva mai scumpă decât restul, însă nu e un aparat frigorific oarecare. Are sistem de răcire No Frost atât la congelator cât și la frigider. E genul de combină care și-o dorește oricine și care merită cumpărată.

Dacă vi se pare prea scumpă, optați pentru una cu volum mai mic. Nu știu dacă are sens să optați pentru un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RB37J5010SA, combină frigorifică premium

Are dotări următoarele: afișaj LED, clasă energetică A+, consum energetic 314 kWh pe an. Cu alte cuvinte, consumul e corespunzător volumului și nu poate fi mic dacă aparatul e mare. Frigiderul e unul de 269 litri și acesta e volumul, iar cel total e de 367 litri. La interior sunt rafturi pentru diverse, suporturi și compartimente speciale.

Congelatorul e unul de 98 litri care e împărțit în 3 compartimente. Capacitatea de congelare e de 12 kg la 24 de ore și deci puteți cumpăra mai multe alimente fără probleme. Designul acestui aparat e unul elegant: finisaj inox, mânere integrate, uși cu deschidere spre dreapta dar sunt reversibile, și iluminare cu LED.

Pe partea de funcții și siguranță are: funcție vacanță, super congelare, avertizare ușă deschisă, motor digital inverter, debit multiplu și răcire uniformă (cunoscută sub denumirea de All Around Cooling). Accesoriile incluse sunt următoarele: suportul pentru sticle, suportul pentru ouă și tava pentru gheață. E foarte silențioasă ținând cont că nivelul maxim de zgomot e undeva la 38 dB. Cu timpul, aparatele frigorifice sunt tot mai eficient, motiv pentru care nu văd de ce ați alege un aparat vechi sau la mâna a doua.

Plusuri: capacitate de congelare mare, suporturi speciale pe ușa frigiderului, sistem de răcire modern, motor performant și design simplu la exterior.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Samsung RB37J5010SA face parte din noua generație de combine de la acest brand și care nu e singura soluție pentru acasă. Din poza de sus vă puteți face o idee despre ea și la exterior nu prea sunt multe de spus deoarece are un design simplist.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu