≡ Meniu

Samsung RB37J5010WW, model clasa A+ cu No Frost

Samsung RB37J5010WW/EF e combina frigorifică destinată celora care au un buget mai mare și vor un aparat cu No Frost. Pe lângă această funcție mai are și Multiflow așa încât alimentele să fie răcite rapid, această funcție fiind una de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.
Mulțumită capacității mari, dar și a facilităților înglobate acest aparat frigo e unul premium pentru cei care vor mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, pe acest cost noi primind un aparat care vine cu o capacitate foarte mare de 367 litri, fiind vorba despre un volum net. Din imaginea de alături poți observa că arată bine și că nu are dozator de apă ori gheață la exterior.

Samsung RB37J5010WW, model clasa A+ cu No Frost

Aparatul e unul care are un volum net de 367l, acesta fiind unul împărțit în 269 litri ai frigiderului și 98 ai congelatorului. Frigiderul e unul care e împărțit de 3 rafturi din sticlă, iar pe ușă are 6 suporturi pentru diferite recipiente. Partea de congelator e una compartimentată în 3, iar capacitatea de congelare e de 12 kilograme la 12 ore.
Nu aș putea spune că e un aparat zgomotos întrucât nivelul de zgomot de 38 decibeli, deci mai mic decât la alte modele similare.
Facilitățile care fac toți banii sunt No Frost și Multiflow. Prima e una de răcire fără a produce gheață, iar a doua e de distribuire a aerului rece pe mai multe căi așa încât alimentele să fie răcite uniform.
Probabil că cea mai interesantă funcție e cea de vacanță prin care se fac economii mari de bani întrucât e ceva similar Fuzzy Logic de la mașinile de spălat, mai exact consumul de curent e mai mic atunci când nu deschideți aparatul timp îndelungat.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi diversele funcții, volumul mare, că are un excelent raport între preț și calitate.
Contra ar putea fi că nu are clasa de eficiență energetică A+++.

Deci, dacă te interesează o combină de la un producător de top atunci eu îți recomand acest model.
Nu va trebui să te stresezi cu întreținerea sa întrucât dezghețarea e una automată, la frigider cât și la congelator. Acest lucru fiind datorat în mare parte faptului că vine cu No Frost.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu