≡ Meniu

Samsung RB37J5215SS/EF, frigider cu No Frost și volum de 367 litri

Samsung RB37J5215SS/EF e un frigider similar construit unei combine frigo deoarece are partea de congelator poziționată inferior. Are sistem No Frost în congelator, dar și în frigiderul propriu-zis.
Compartimentarea e bine realizată, partea de frigider fiind împărțită de 3 rafturi, iar partea de congelator are 3 compartimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are o capacitate de congelare generoasă de 13 kilograme la 24 ore. Am pus alături o poză pentru a vedea cum arată acest model și nu trebuie să vă lăsați induși în eroare de ecranul acela negru de pe ușă întrucât nu e dispenser de apă/gheață, ci un ecran cu informații.

Samsung RB37J5215SS/EF, frigider cu No Frost și volum de 367 litri

La capitolul specificații acest model vine cu o capacitate mare de stocare de 367 litri și cu o eficiență energetică A++.
Materialele din care e făcut acest aparat sunt unele de calitate, fiind vorba de inox. Deci, nu doar culoarea aparatului e una inox. În ziua de azi e foarte rar ca un frigider să fie realizat din inox, iar în acest fel vă puteți da seama că e vorba despre faptul că e un aparat premium.
Acest aparat de 201 cm înălțime e unul foarte inteligent realizat, iar asta ne putem da seama și din faptul că la frigider pe ușă avem rafturi ajustabile în diferite moduri.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că e realizat din materiale de calitate, economia de curent care o face (are clasa A++), nivelul de zgomot redus și fiabilitatea crescută (garanția e una de 2 ani și poate fi extinsă la 3 ori 4).
Contra achiziției ar fi că nu are Multiflow, dar are caracteristici similare care compensează într-o oarecare măsură lipsa acesteia.

Deci, dacă vă interesează un aparat care să fie util pentru păstrarea alimentelor la rece atunci acest model e recomandarea mea. Chiar și autonomia de funcționare fără curent e una mare de 18 ore, iar în felul acesta alimentele nu se vor altera atunci când se întrerupe curentul pentru o perioadă mai lungă de timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu