≡ Meniu

Samsung RB37J5220SA, combină frigorifică No Frost

Combină frigorifică Samsung RB37J5220SA e un aparat frigorific mare care poate fi pus în bucătărie iar voi puteți depozita o cantitate destul de mare de alimente. Congelatorul e performant dar și spațios, iar compartimentele vin în ajutorul celor care vor să sorteze mai bine alimentele. Din poza de jos se poate observa că puteți pune sticle atât pe ușă cât și pe suportul special.

Alternativele sunt combinele mai mici sau chiar frigiderele, doar că sunt mai late decât combinele și mai scunde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RB37J5220SA, combină frigorifică No Frost

Volumul total de 367 litri e cel net și nu ne interesează cel brut. Sistemul de răcire e No Frost și e prezent atât la frigider cât și la congelator. E o tehnologie destul de cunoscută și care reglează umiditatea, astfel consumul scade și el. Bineînțeles, clasa energetică e A+ și e corespunzătoare caracteristicilor tehnice – pe an consumă cam 314 kWh.

Volumul total e împărțit astfel: 98 litri la congelator și 269 litri la frigider. La interior sunt destule rafturi, suporturi, compartimente și iluminare LED. Designul e elegant pe argintiu, are uși reversibile cu mânere integrate și cam la toate combinele sunt așa. Prefer cele integrate deoarece designul e mai simplu, iluminare LED etc.

La capitolele funcții și siguranță are: funcție vacanță, super-congelare, avertizare pentru ușă deschisă. Ca și tehnologii are motor de tip Inverter și All Around Cooling. Acest tip de motor e prezent și la aparatele de aer condiționat iar rolul său e să mențină consumul constant. Accesoriile sale sunt: suport pentru ouă, tavă pentru gheață și suport pentru sticle. Nivelul de zgomot e foarte redus, iar 38 dB reprezintă nivelul maxim.

Plusuri: sistem de răcire foarte bun, iluminare interioară cu LED, No Frost, design elegant și simplu.
Minusuri: nu e prea ieftin.

Samsung RB37J5220SA e un aparat electrocasnic destul de mare și care nu ocupă mult spațiu deoarece dor adâncimea sa e mai mare. E nevoie de un buget generos pentru a achiziționa un astfel de aparat și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece e vorba de un brand experimentat. Eu aș opta dor pentru aparate de la producători cunoscuți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu