≡ Meniu

Samsung RB37J5240SS, combină frigorifică No Frost argintie

Samsung RB37J5240SS e un aparat destul de mare și performant care îl recomand oricui, însă nu oricine și-l permite. Are tehnologii avansate iar No Frost e una dintre ele. Cu siguranță, ați mai văzut aparate cu acel sistem de răcire avansat și clasa de eficiență energetică e cel puțin A+. Pe an consumă cam 314 kWh și dacă nu-l veți folosi tot timpul, poate fi și mai mic. Consumul de energie e mic dacă ținem cont de volum și e mic dacă calcul doar la 1 zi. Designul e elegant și se poate observa că are un ecran cu control digital. E bine să optați pentru un model de la un brand foarte cunoscut deoarece fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Dacă e prea înalt și nu vreți un congelator prea mare, optați pentru un frigider (congelatorul e prezent în partea superioară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RB37J5240SS, combină frigorifică No Frost argintie

E un aparat frigorific mare dar și înalt – 2 metrii. Are sistem de răcire No Frost la ambele compartimente – frigider și congelator. Volumul net total net de 367 litri e generos și nu orice aparat e ca acesta. La un așa preț, e oarecum normal să ofere astfel de caracteristici. Capacitatea e împărțită astfel: 98 litri la congelator și 269 litri la frigider.

Frigiderul are 3 rafturi, suporturi multe pe ușă, compartimente pentru legume/fructe, compartimente unt și brânzeturi. E bine că are rafturi din sticlă deoarece arată mult mai bine. Congelatorul are 3 compartimente și capacitate de congelare e de 12 kilograme. Designul e unul pe inox, cu mânere integrate, ușă reversibilă cu deschidere spre dreapta, iluminare LED etc.

Pe partea de funcții și siguranță are: funcție vacanță, super-congelare, avertizare ușă deschisă, tehnologie Digital Inverter pentru motor și All Around Cooling. Accesoriile incluse sunt următoarele: suporturi pentru sticle, ouă și tava de gheață. Autonomia fără curent a acestui aparat e bună – 18 ore.

Plusuri: are destul de multe funcții, compartimente speciale, congelator performant, consum redus etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung RB37J5240SS nu putea fi cel mai bun aparat de pe piață, există side by side-uri care sunt mult superioare mai la toate capitolele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu