≡ Meniu

Samsung RB37J5800/EF, model cu Fresh Zone și 360 litri

Samsung RB37J5800/EF e o combină cu o înălțime de 208cm și cu o capacitate netă de 360 litri. Se adresează celora în căutarea unui produs premium deoarece are No Frost Full și un consum energetic redus de 314 kWh pe an (datorită acestui fapt are clasa A+ de eficiență energetică).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul cu volum mare și consum de curent mic. Din imagine se poate observa că e de culoare argintie.

Samsung RB37J5800/EF, model cu Fresh Zone și 360 litri

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu compartimentarea bună a frigiderului (3 rafturi din sticlă securizată + 5 suporturi la ușă + compartimente diverse pentru alimente care miros) și a congelatorului (are 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 12 kilograme pe zi).
Economia energetică se realizează prin faptul că are un motor mai special de tip Digital Inverter, precum la aparatele de aer condiționat. Probabil că în viitor motoarele de acest fel vor deveni obligatorii pe toate frigorificele. Compresorul e unul specal și controlează viteza pe 7 niveluri în funcție de necesități, iar în acest fel se economisește energie și se minimalizează zgomotul și uzura electrocasnicului.
Pe hârtie nivelul de zgomot e inferior altor modele, mai exact e de 38 decibeli, pe când altele au 40-43.
Pe exteriorul ușii frigiderului se poate vedea un afișaj LED precum și un dispenser de apă. Această din urmă caracteristică e utilă atunci când doriți să beți apă rece și nu aveți o sticlă ori un robinet în apropiere.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un producător de top, că are un preț corect, consumul redus de curent și că la răcire nu se produce gheață.
Din păcate nu e menționat nimic de Multiflow (distribuirea aerului rece pe mai multe căi).

În concluzie, dacă te interesează un aparat frigo care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente și să nu fie nevoie dezghețarea ori decongelarea lui atunci modelul RB37J5800EF ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu