≡ Meniu

Samsung RB38J7530SR, combină frigorifică premium de 373 litri

Combină frigorifică Samsung RB38J7530SR e o alegere foarte bună pentru cei care au un buget foarte mare și care arată excelent atât la exterior cât și la interior. Chiar și compartimentul pentru fructe și legume e ceva mi special, iar în partea de jos are compartiment pentru carne pentru a nu se răspândi mirosul în frigider. Un frigider ar fi mai lat, iar congelatorul e pe jumătate, iar la interior nu sunt așa de multe compartimente. La exterior se poate observa dozatorul care pentru unii utilizatori e de folos.

Alternativele sale pot fi side by side-uri deoarece bugetul trebuie să fie mare pentru ambele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RB38J7530SR, combină frigorifică premium de 373 litri

Combina frigorifică de mai sus are un volum total de 373 litri, iar clasa de eficiență energetică e A+. Această clasă se datorează tehnologiei de răcire care e No Frost. La alte branduri, acea tehnologie poate avea o altă denumire dar în descrierea ei se poate observa că scopul e același. Congelatorul e destul de mare pentru o combină – 120 litri, deci nu mai e nevoie de o ladă frigorifică. Capacitatea de congelare e foarte mare și așa trebuie să fie – 14 kg la 24 de ore.

Design-ul acestui aparat e unul pe argintiu, mânere integrate în plan orizontal, iluminare LED, rafturi din sticlă etc. La capitolele funcții și siguranță are: funcție vacanță (numită și holiday), super-congelare, super-răcire, All Around Cooling. Accesoriile sale sunt destul de multe dar nu sunt prea speciale: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Lățimea și adâncimea sunt cam aceleași iar înălțimea e una superioară deci nu o recomand persoanelor scunde.

Plusuri: are compartimente speciale, dozatoare, silențioasă, congelator foarte performant, super-congelare și tehnologie de răcire All Around Cooling.
Minusuri: nu e ieftină.

Samsung RB38J7530SR e un aparat frigorific destul de mare dar pentru dimensiunile sale are un volum interior generos. Nu e o combină clasică cu congelator de maxim 95 litri și frigider generos, e un model care poate fi o alternativă compactă la un side by side. Un alt tip de aparat frigorific poate ocupa mult spațiu de aceea prefer combinele, însă sunt înalte.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu