≡ Meniu

Samsung RB41J7735SR, combină de 410l pe argintiu

Samsung RB41J7735SR e un frigorific adresat celora care vor un aparat voluminos cu un consum mic de curent și No Frost.
Datorită caracteristicii amintite anterior acest model e unul în care nu se acumulează gheață, iar temperatura e menținută constant în toate colțurile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care inteligent. Ce vreau să spun prin asta? Păi are un compresor invertor digital care controlează răcirea (poate fi adaptată pe 7 niveluri) și o adaptează pentru minimizarea zgomotului și reducerea uzurii.

Samsung RB41J7735SR, combină de 410l pe argintiu

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu Full No Frost, volumul net de 410 litri și clasa A++ de eficiență energetică.
Autonomia aparatului nu e chiar așa de mare deoarece și dimensiunile sunt mai mari, dar 17 ore cred că sunt suficiente în cazul în care nu e curent din variate motive.
Rafturile din interior pot fi adaptate așa încât organizați alimentele după bunul plac. Să nu mă înțelegeți greșit deoarece e vorba despre rafturile de pa ușa, mai exact cele 4 la număr.
Aparatul este realizat n așa fel încât la interior are foarte mult spațiu, dar la exterio are dimensiuni obișnuite. Acest lucru se datorează tehnologiei Space Max Technology.
Are o zonă numită Fresh în care sunt condiții ideale pentru carne și pește. În Fresh Zone temperatura este una optimcă așa încât carnea să aibă cea mai bună aromă.

Există mai multe motive pentru care cineva ar cumpăra combina de față, dar cele mai importante ar fi silențiozitatea, capacitatea mare, clasa de eficiență A++ și designul modern.
Singurul lucru care te-ar putea face să nu-l cumperi ar fi înălțimea de 202 centimetri, dar aceasta nu e o problemă pentru majoritatea caselor noi.

Deci dacă vrei o combină frigo încăpătoare cu aspect plăcut și cu un consum mic de curent atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pe an are un consum de 288 kWh ceea ce înseamnă clasa A++.
Vă sfătuiesc să alegeți aparatură cât mai economică întrucât prin facturi mici la curent o să vă recuperați banii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu