≡ Meniu

Samsung RF24FSEDBSR, combină frigorifică premium

Samsung RF24FSEDBSR e o alegere bună pentru cei care nu vor un side by side, ci mai degrabă o combină frigorifică. Aparatele frigorifice mari sunt scumpe și de cele mai multe ori sunt și eficiente datorită tehnologiilor de răcire. Are un design destul de modern cu finisaj pe inox care dă un plus de eleganță aparatului comparativ cu un finisaj pe alb, de exemplu. Chiar dacă e foarte scump, e mai mare decât multe side by side-uri iar la acesta sunt prezente mai multe uși.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RF24FSEDBSR, combină frigorifică premium

Combina frigorifică de mai sus are un volum net de 510 litri iar spațiul acesta e împărțit astfel: congelator de 123 litri și frigider 348 litri. Nu vă interesează volumul brut ci doar cel net (real). Are No Frost pentru ambele compartimente astfel consumul de energie e redus și gheața nu se mai formează chiar așa de mult.

Are un ecran LCD, un control electronic interesant, dozatoare, clasa energetică A++, minibar push-pull, rafturi din sticlă securizată, compartimente speciale etc. Consumul de energie e de 427 kWh pe an și trebuie să-l raportați la volumul aparatului. Frigiderul său e spațios și așa și trebuie să fie, iar dacă aveți o familie mai numeroasă, atunci e cazul să vă luați .

Congelatorul său poate congela 6 kg în 24 de ore, nu e o capacitate mare dar poate fi suficientă în cazul în care nu obișnuiți să cumpărați mult într-o singură zi. Are mânere atât verticale cât și orizontale, finisaj pe inox, iluminare la interior cu LED etc. Are o funcție care vă avertizează .

Ca și tehnologii are Twin Cooling Plus care e un sistem de răcire mult mai avansat. Alături de acesta veți primi și o tavă pentru gheață care un accesoriu oarecum standard (poate fi găsit la mai oricare alt aparat). Autonomia sa e de aproape 23 de ore iar la aparatele clasice, e pe jumătate.

Plusuri: autonomie mare fără curent, consum mic de energie pentru acel volum, design plăcut etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung RF24FSEDBSR e o alegere bună pentru cei care au un spațiu mare de depozitare și vor ceva mai deosebit pentru bucătăria lor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu