≡ Meniu

Samsung RH57H90507F, side by side Full No Frost

Samsung RH57H90507F e un aparat frigorific din segmentul superior și se poate observa că e mult mai mare decât o combină (poate fi chiar cât 2 frigidere sau 2 combine). Are un volum de 570 litri, Food ShowCase (vitrină), răcire prin metal, No Frost, dozatoare de apă și gheață dar și altele. Acestea sunt cele mai importante caracteristici speciale și care ajută la o justificare mai bună a prețului aparatului. Având în vedere cât costă, pot spune că nu se adresează oricui și trebuie să aveți și o bucătărie mare. E important și unde o puneți, dar în principiu e bine să nu o puneți aproape de un geam (pentru a avea mai multă lumină în bucătărie.)

Dacă nu v-o permiteți dar aveți nevoie de una, puteți alege fie un model ceva mai ieftin fie optați pentru ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RH57H90507F, side by side Full No Frost

Are un sistem de răcire avansat și e destul de ok pentru cei care vor să câștige bani prin plata unei facturi mai mici la energie. E vorba de No Frost care ar trebuie să fie standard pe toate aparatele frigorifice mari. Volumul de 570 litri e unul împărțit așa: 176 litri la congelator și restul de 394 litri e la frigider. Capacitatea de congelare de 13 kg la 24 de ore mi se pare ok având în vedere că nu veți cumpăra mai multe alimente.

Ca oricare alt aparat frigorific mare și la acesta . Pe partea de design se observă finisajul pe inox, mânerele verticale, iluminarea cu LED și dozatoarele. Dozatoarele sunt prezente ca la restul side by side-urilor. Oferă un control electronic reușit cu toate funcții standard. Sunt incluse suporturi pentru sticle și ouă. Nivelul de zgomot mi se pare destul de scăzut pentru cât e de mare – 39 dB.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate mai sus, performanțele, e silențioasă, elegantă și fiabilă.
Minusuri: nu se adresează oricui.

Samsung RH57H90507F e unul dintre cele mai scumpe aparate frigorifice, dar e și performant. Dacă nu v-ați convins că e mult mai bun decât o combină, atunci vă recomand clipul ce l-am pus mai jos. Chiar dacă e în altă limbă, veți vedea mai bine cum arată în realitate și ce oferă. Cu siguranță vă veți face o idee bună

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu