≡ Meniu

Samsung RS552NRUA1J, side by side cu No Frost

Samsung RS552NRUA1J e unul dintre cele mai ieftine aparate side by side de pe piață care să aibă integrat No Frost, Multiflow și alte lucruri premium. Pentru a vă convinge de acest lucru vă invit să vă uitați aici la prețuri.
Datorită faptului că are Full No Frost nu va trebui să vă pierdeți timpul cu dezghețarea ori decongelarea aparatului întrucât nu se produce gheață.

Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri când trebuie să țină la păstrare o cantitate mare de alimente.
Aspectiv arată bine, iar la interior are foarte multe rafturi și suporturi așa încât să puteți depozita cât mai multe alimente.

Samsung RS552NRUA1J, side by side cu No Frost

Pe partea de caracteristici se evidențiază capacitatea de 538 litri (e un volum net), cu clasa A+ de eficiență energetică, cu caracteristica Multiflow și că are No Frost.
Poate că vă faceți probleme că are un nivel de zgomot mare și o să vă trezească din somn, dar nu e deloc așa deoarece nivelul de zgomot e de 43 decibeli, deci destul de mic.
Multiflow e acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi, iar asta vă va ajuta deoarece toate alimentele din aparatul frigo vor avea parte de același tratament.
Congelatorul e unul foarte bun deoarece are o capacitate de congelare de 12 kilograme la 24 de ore, combinele frigorifice având capacități pe jumătate.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic (în comparație cu al altor aparate similare), că e ușor de întreținut și că poate ține la rece o cantitate mare de alimente.
Contra achiziției ar fi că e cam mare și trebuie să aveți grijă să aveți loc să-l depozitați.

Deci, dacă vă interesează un aparat care să arate bine și să poată ține la păstrare diferite alimente vă recomand acest model Samsung RS552NRUA1J.
Aparatul are o fiabilitate foarte bună deoarece are o garanție de 2 ani, iar dacă vrei poți să o extinzi la mai mult aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu