≡ Meniu

Samsung RS57K4000SA/EF, side by side pe grafit metalic

Acest side by side Samsung RS57K4000SA/EF poate fi cel mai bun înlocuitor pentru actualul aparat frigorific. Spun asta deoarece un side by side oferă doar avantaje la mai toate capitolele, doar că trebuie să aveți o bucătărie mare și restul aparatelor să fie pe inox/argintiu (e bine să se asorteze cu restul aparatelor). Multe aparate frigorifice pot fi mai ieftine dar nu oferă același volum și decât să luați două aparate (frigider+congelator), mai bine luați cel de jos.

Sunt multe astfel de side by side-uri dar nu toate sunt accesibile, dar și brandul e foarte important când nu vă puteți decide pentru care să optați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RS57K4000SA/EF, side by side pe grafit metalic

Volumul total net e de 569 litri iar acesta e împărțit astfel: 208 litri la congelator și 361 litri la frigider. Sistemul de răcire e unul destul de avansat – No Frost, care controlează nivelul de umiditate pentru a reduce formarea de gheață. Clasa energetică A+ e foarte bună pentru acest model deoarece consumul anual e undeva la 399 kWh. Inferiorul e împărțit de rafturi, compartimente sau chiar suporturi aflate pe ușile sale.

Finisajul exterior îi dă un plus de eleganță deoarece e pe argintiu, iar mânerele verticale sunt standard la acest tip de aparat frigorific (nu veți găsi incorporate ori orizontale). Interiorul e bine împărțit după cum se poate vedea în imaginea de mai sus, iar iluminare e destul de puternică, astfel că totul e vizibil.

Ca și caracteristici speciale are tehnologie Twin Cooling, control electronic pe ușă, Big Box, Multi Flow și altele. Ocupă destul de mult spațiu chiar dacă nu e cel mai mare model de pe piață, deoarece are o lățime destul de mare. E aproape cât două frigidere mai mari ori cât două combine mai mici.

Plusuri: design modern, spațiu mare pentru congelare, compartimente speciale, consum redus de energie pentru acel volum.
Minusuri: nimic.

Samsung RS57K4000SA/EF e un aparat frigorific din segmentul premium și nici nu putea fi altfel deoarece are un preț destul de piperat, dacă e să-l comparăm cu cel al combinelor frigorifice. Prezentarea de jos e interesantă deoarece vă arată principalele dotări, care nu le veți găsi la un alt tip de aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu