≡ Meniu

Samsung RS61781GDSL, side by side cu dozatoare

Side by side-ul Samsung RS61781GDSL e unul dintre multe modele oferite de acest brand încă doar acesta oferă cele mai bune dotări. Nu văd de ce ați alege unul dintr-o generație anterioară cât timp acesta are un preț bun. Veți putea pune destule sticle de apă, sucuri răcoritoare și alimente într-un side by side. Designul său e unul reușit și finisajul pe inox e destul de elegant, în special datorită controlului electronic.

Multe aparate frigorifice sunt mult inferioare ca volum și eficiență energetică, de aceea recoamnd acest model pentru cei cu un buget geenros sau care sunt dispuși să dea mai mult pe acest tip de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RS61781GDSL, side by side cu dozatoare

Ambele compartimente vin cu sistem de răcire avansat numit No Frost, iar acesta oferă doar avantaje. Clasa de eficiență energetică A++ e foarte bună datorită acelei tehnologii anterior menționată. Volumul total e destul de generos și e împărțit astfel: 398 litri la frigider și restul de 217 litri la congelator. Chiar dacă din poză nu pare prea spațios, se datorează numărului mare de compartimente care sunt necesare pentru fructe/legume, dar și pentru a împiedica mirosul să se răspândească. Pe ușa congelatorului aveți panoul de control cu afișaj electronic, dozator pentru apă și dozator pentru gheață.

Pentru că are control digital, acest model e însoțit de acel sistem de avertizare pentru ușă deschisă și Twin Cooling Plus. Tehnologia de iluminare LED e cea mai bună de la ora actuală și aparatele ieftine nu o au, dar poate va deveni și aceasta una standard. La instalare aveți nevoie de puțin ajutor deoarece e mare și greu iar ușa de la bucătărie trebuie să fie pe măsură pentru că aparatul are o adâncime de 77 cm.

Plusuri: interior spațios și bine iluminat, finisaj elegant, consum mic, congelare rapidă, dozatoare, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Samsung RS61781GDSL mi se pare o alegere destul de reușită și chiar dacă nu e foarte accesibil, nu prea veți găsi altă alegere mai bună. Am prezentarea de mai jos pentru cei care nu s-au decis încă pentru care model să opteze.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu