≡ Meniu

Samsung RS7547BHCSP/EF, frigider de tipul side by side

Samsung RS7547BHCSP/EF e un aparat frigo de tipul side by side care are o înălțime de 179 centimetri și o capacitate generoasă de 537 litri. E un aparat tip Full No Frost, lucru care presupune că nu o să aveți prea mult stres legat de întreținerea aparatului.
E un aparat care se adresează celora interesați de un aparat cu o capacitate mare de stocare și care vor ceva premium.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu multe caracteristici premium cum ar fi No Frost și ceva similare Multiflow, adică Twin Cooling și Debit multiplu.

Samsung RS7547BHCSP/EF, frigider de tipul side by side

La capitolul caracteristici acest model se laudă cu faptul că e ușor de întreținut, că are o capacitate de congelare de 12 kilograme la 24 ore, că nu are un consum mare de curent (clasa de eficiență e A+), iar nivelul de zgomot e de 39 decibeli.
Economia de curent nu se realizează doar prin faptul că are clasa A+, ci și prin funcția Holiday (o funcție de vacanță) care adaptează consumul de curent și răcirea în funcție cât timp nu a mai fost deschisă ușa aparatului.
Vă dați seama că alegând un astfel de aparat o să aveți parte de facturi la curent mult mai mici. Pe an acest model consumă 442 kWh, ceea ce nu e mult.
Partea de frigider e una cu 4 rafturi realizate din sticlă securizată, iar congelatorul e unul împărțit în 3 compartimente.

Pentru achiziția acestui model ar fi că e bine compartimentat, că e realizat din materiale de calitate (inox și tot inox e și culoarea) și fiabilitatea crescută.
Contra achiziției ar fi că e necesar un spațiu mai mare pentru amplasarea sa. Oricum, nu trebuie neaparat să îl puneți în bucătărie, ci poate fi pus și în altă încăpere.

Deci, dacă vreți un aparat care să fie la zi cu tehnologia și care să poată ține o capacitate mare de alimente recomand acest model.
Fiabilitatea e corespunzătoare unui electrocasnic de îndelungă folosință, și poate fi extinsă la mai mult cu ajutorul serviciului garanția plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu