≡ Meniu

Samsung RS7778FHCBC, side by side negru cu Full No Frost

Samsung RS7778FHCBC e un aparat frigorific de dimensiuni generoase și care poate fi comparat cu 2 frigidere ori combine. Oricum, dacă e să comparăm acest model cu o combină, pare să fie o combină „full option” sau premium cu spațiu mult peste medie. Are două uși însă nu sunt precum la altele ci sunt de o parte și de alta, una pentru frigider și alta pentru congelator. Pentru acesta trebuie să fiți dispuși să cheltuiți bani deoarece e scump dar prețul mi se pare corect. Există astfel de modele care pot costa și de 2 ori mai mult, dar nu văd sensul.

Alternative sunt alte side by side-uri ori chiar niște combine mai mari, dar alte tipuri de aparate frigorifice nu se pot compara cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RS7778FHCBC, side by side negru cu Full No Frost

Volumul net total al acestui aparat e de 543 litri care e împărțit astfel: congelator de 184 litri și la frigider volumul e mai mare – 359 litri. Ambele compartimente prezintă acea tehnologie numită No Frost. E dotat cu afișaj LED, clasa energetică A++, dozator apă dar și dozator pentru gheață. Frigiderul are 5 rafturi din sticlă, minibar push-pull, suporturi, compartimente speciale etc. Atât congelatorul cât și frigiderul au iluminare interioară cu LED.

Pe partea de finisaje se poate observa designul pe negru cu suprafețe lucioase, becuri LED la interior, mânere verticale, sistem de control electronic etc. Alte caracteristici sau tehnologii: Twin Cooling Plus, debit multiplu, necesită racordarea la o sursă de apă potabilă etc. Alături de acesta veți găsi suportul pentru ouă.

Plusuri: are un sistem de răcire avansat, arată foarte bine, nu e foarte scump, fiabilitate ridicată și control electronic.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung RS7778FHCBC e recomandarea mea pentru cei care vor ceva mai mare și mai performant. Cu acesta nu veți mai avea nevoie de altceva și dacă e să optați pentru un alt brand, nu prea sunt alternative. majoritatea producătorilor oferă soluții compacte, dar puțini sunt cei care oferă ceva mai mult. Arată foarte bine și cam toate arată la fel, adică mai pătrățoase cu control electronic în stânga (unde sunt și acele dozatoare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu