≡ Meniu

Samsung RS7778FHCSR, side by side cu finisaj elegant

Ca multe alte side by side-uri, Samsung RS7778FHCSR vine cu sistem de răcire avansat Full No Frost, Twin Cooling Plus, aparat de gheață ClearView, compartiment Big Box etc. Am pus o poză în partea de jos pentru a vă face o idee, iar pentru cei care vor să vadă și interiorul, am pus o prezentare la final care mi se pare suficient de detaliată. Oricum, e mult peste un aparat frigorifice clasic iar consumul de energie e destul de scăzut dacă-l raportăm la volumul total.

Dacă vi se pare cam scump, atunci ar trebui să optați pentru un model puțin mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung RS7778FHCSR, side by side cu finisaj elegant

Side by side-ul de mai sus are un volum destul de generos și e împărțit destul de bine astfel că aveți un congelator destul de mare – 184 litri. Aș putea pune că acest model e cât două combine frigorifice, deci e numai bun pentru o familie numeroasă. Consumul e destul de mic cu un sistem de răcire No Frost (la ambele compartimente), motiv pentru care o clasă de eficiență energetică atât de bună – Clasa A++. Are dozatoare atât pentru apă cât și pentru gheață, deci vă puteți servi destul de ușor fără a mai deschide ușa.

Rafturile sunt așezate decent, astfel în cât se pot pune chiar și vase mai mari și sticle. Congelatorul are compartimente spațioase iar cel mai mare poată denumirea de BigBox. Poate că ați auzit de el și la modelele altor branduri, însă rolul său e același indiferent dacă scrie alt brand pe aparat.

Nu vine cu multe accesorii deoarece e vorba de un model destul de dotat și în care se poate pune orice indiferent de dimensiuni.

Plusuri: arată foarte bine, control de tip touch, aparat de gheață foarte interesant, consum mic de energie, iluminare LED, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Samsung RS7778FHCSR e un aparat frigorific ceva mai mare decât restul și de aceea, nu poate fi pus în orice bucătărie. În general, aceste aparate sunt incorporate în mobilier sau poate îngropate în perete pentru a nu ocupa mult spațiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu