Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung RT25HAR4DS9/EO, frigider de 255 litri de culoare metal grafit

Samsung RT25HAR4DS9/EO e un frigider dotat cu No Frost și o capacitate de stocare de 255 litri. Consumul de curent e relativ mic fiind vorba de clasa A+ (consum anual de 253 kWh). Cei care îl vor alege sunt persoanele interesate de un aparat nu prea înalt de 163 centimetri întrucât unii chiar nu au prea mult loc pentru un frigorific.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în această perioadă e valabilă o promoție cu 5 ani garanție. Trebuie văzut aici dacă e valabilă și la data când citiți rezumatul de față.
E dotat cu un compresor digital inverter care are 10 ani garanție. Acest compresor e mai special față de altele întrucât are 7 viteze reglabile.

Samsung RT25HAR4DS9/EO, frigider de 255 litri de culoare metal grafit

Partea de frigider propriu-zis e una cu 3 rafturi realizate din sticlă securizată (are și un raft tip Easy Slide care glisează așa încât să puteți vedea mai bine ce ați pus pe el) și are 5 suporturi la ușă. Iar, congelatorul e unul cu un compartiment și cu dezghețare automată.
În cazul în care se întrerupe curentul acest model poate păstra la rece alimentele timp de 8 ore. Această perioadă reprezentând autonomia.
Nu pot spune că e un model gălăgios întrucât nivelul de zgomot e unul de 42 decibeli, deci precum la alte frigorifice.
La ușă are suporturi Big Guard care oferă suficient spațiul pentru sticle mari așa încât să puteți ține la răcoare apa, sucul și orice altă băutură.
Are zonă Moist Free în care se pot depozita alimente perisabile așa încât acestea să rămână proaspete mai mult timp.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, costul de achiziție mic, autonomia decentă, dezghețarea automată și că vine de la un brand cu reputație (lucru care ne confirmă fiabilitatea bună).

Aparatura Samsung e una dintre cele mai sigure și durabile, iar din această cauză vă recomand modelul de față.
Dacă vreți ceva cu clasă energetică superioară atunci vedeți aici câteva selecții. Iar, dacă vreți ceva cu un volum mai mare atunci vă recomand modelul RT25HAR4DS9/EO întrucât are 3874 litri, dar are o înălțime de 178,5 centimetri. Restul diferențelor pot fi văzute aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu