≡ Meniu

Samsung RT32K5030S9/EO, frigider cu No Frost și Twin Cooling

Samsung RT32K5030S9/EO e un frigider cu tehnologie No Frost la frigiderul propriu-zis și congelator. Pentru o răcire eficientă are debit multiplu (Twin Cooling) care vrea să vină ca o alternativă la Multiflow.
Modelul acesta e unul care vine cu un frigider care are 3 rafturi și un congelator care are un compartiment și o capacitate de congelare de 13 kilograme la 24 de ore. Datorită acestui lucru putem spune că aparatul acesta de 171,5 centimetri se adresează celora care nu au prea mult loc pentru un frigorific.

Prețul acestui electrocasnic nu e unul mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat premium cu multe dotări care ne fac viața mai ușoară (întreținerea nu e așa de complicată precum la alte frigidere). Alături e o poză pentru a vedea că arată foarte bine (mă bucur că au împrumutat din materialele folosite la side by side-uri și că designu e oarecum similar care e disponibil și la alte frigorifice Samsung de aici).

Samsung RT32K5030S9/EO, frigider cu No Frost și Twin Cooling

Pe partea de caracteristici acest model Samsung RT32K5030S9/EO e unul care se laudă cu un consum mic de curent (are clasa A+ de eficiență energetică), autonomia de 10 ore, nivelul de zgomot scăzut (41 decibeli) și materialul de calitate din care e făcut (inox).
În comparație cu vechiul frigorific acesta are lumină LED, iar din această cauză o să puteți vedea totul la interior. Lumina de tip LED e mult mai eficientă decât o iluminare normală.
Chiar dacă nu are dispenser de gheață, acest model e unul care poate genera gheață. Mai mult de atât, acesta poate răci și băuturi.
Invertorul digital nu e prezent doar pe aparatele de aer condiționat, ci mai nou s-a mutat și pe frigorifice, iar acest model are așa ceva.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, că e realizat din materiale de calitate, întreținerea ușoară și că nu produce gheață.
Contra achiziției ar fi că nu are dispenser de apă sau gheață.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii în condițiile în care vrei un frigorific pentru o familie nu prea mare și care să încapă într-un spațiu nu prea mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu