≡ Meniu

Samsung RT38K5400S9/EO, model No Frost de 178 centimetri

Samsung RT38K5400S9/EO e un frigider al anului 2016 care vine cu caracteristica No Frost e realizat din materiale de calitate cum ar fi inoxul. Capacitatea e una mare, fiind vorba despre 384 litri care-i un volum total net.
Multă lume se va orienta înspre acest model deoarece vine cu Full No Frost, adică are această caracteristică la Frigider, cât și la congelator.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat clasa A+ de eficiență energetică și care are o înălțime de 178,5 centimetri. Pe ușa congelatorului e poziționat un ecran de tip LCD pe care pot fi urmăriți diverși parametri de funcționare a aparatului.

Samsung RT38K5400S9/EO, model No Frost de 178 centimetri

Vine cu afișaj LCD, iar iluminarea interioară e realizată cu LED așa încât să puteți vedea totul clar.
Partea de frigider propriu-zis e una cu 4 rafturi, iar congelatorul e unul dotat cu un compartiment.
Vine cu ceva de genul Multiflow numit Twin Cooling Plus care creează un mediu favorabil pentru păstrarea alimentelor proaspete.
Depozitarea aparatului e una flexibilă întrucât congelatorul poate fi convertit în frigider. De asemenea se poate comuta în modul oprit pentru a economisi energie electrică.
Nu doar la exterior arată bine, ci și la interior prin faptul că are iluminare LED, rafturi din sticlă securizată și alte elemente premium.
Printre funcțiile dorite la orice aparat frigo și care sunt prezente și la acest model aș enumera funcția de super congelare și cea de super răcire.
Greutatea aparatului nu e prea mare deoarece vorbim despre 66 kilograme care fac ca aparatul să fie ușor de transportat.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, eficiența (din toate punctele de vedere), autonomia ridicată (autonomia de funcționare e de 13 ore) și altele.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să poată ține la păstrare o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Un alt lucru care-mi palce la acest model e că nu e gălăgios, iar în acest fel nu o să fiți treziți noaptea. Nivelul de zgomot fiind unul de 41 decibeli.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu