≡ Meniu

Samsung RT46K6630S8/EO, frigider No Frost de 452 litri

Samsung RT46K6630S8/EO e un frigider cu sistem total No Frost, adică are această caracteristică la frigider și congelator. Datorită acestui lucru nu vei avea stres cu întreținerea aparatului.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut, fiind de 41 decibeli, iar asta e un lucru bun întrucât aparatul nu te va deranja.
Un model precum acesta e pentru cei cu un buget mediu interesați de un frigorific care să arate extrem de bine și care să poată ține la păstrare o cantitate mare de alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are multiple tehnologii utile. Aceste tehnologii te vor ajuta să menții alimentele proaspete cât mai mult timp. Din imaginea alăturată poți vedea cum se prezintă acest model și că e un aparat premium al anului 2016.

Samsung RT46K6630S8/EO, frigider No Frost de 452 litri

Răcirea în aparatul frigorific se realizează uniform întrucât vine cu Twin Cooling Plus.
Compartimentarea aparatului e una realizată bine, în partea superioară e situat congelatorul cu un compartiment, iar în partea inferioară e frigiderul cu 4 rafturi din sticlă securizată.
Consumul de curent e unul mic deoarece are clasa A+, iar în acest fel o să vă recuperați banii prin facturi la curent mai mici.
Nu doar are multe facilități utile, ci are și funcții utile cum ar fi cea de super congelare și cea de super răcire care te vor ajuta să păstrezi la rece ceea ce dorești.
În cazul în care se întrerupe curentul vei fi ajutat de autonomia de funcționare de 15 ore.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, capacitatea mare (volumul net e de 466 litri), clasa de eficiență energetică ok și afișajul LED.
Contra ar fi că nu are Multiflow, dar dacă e să e gândim bine atunci Twin Cooling Plus e o alternativă ok.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că-și merită banii, doar că vă va trebui un spațiu corespunzător întrucât înălțimea e de 182 centimetri.
Mulți nu cunosc calitatea Samsung când vine vorba de electrocasnice, iar din această cauză trebuie să vă spun că brandul de față face cele mai bune produse electro.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu