≡ Meniu

Samsung S22C200B, monitor 1080p cu DVI

Samsung S22C200B e o alegere nu chiar ieftină dar nici scumpă. Poate fi inclus în segmentul inferior datorită diagonalei deoarece monitoare mari sunt cele de peste 27 inci care aduc după sine și specificații tehnice pe măsură. Eu îl recomand celor care au un desktop office spre multimedia. Pentru gaming e nevoie de caracteristici tehnice mai bune dar și cele oferite de acesta sunt satisfăcătoare. Monitoarele de gaming au un design specificat, astfel că iasă ușor în evidență. Un brand cunoscut e și un brand cu experiență, iar dacă e vorba de Samsung, ei bine, acesta e cunoscut pentru toată gama de electronice și nu numai.

Poate că pentru unii acesta poate părea scump, dar nu văd de ce ați lua un monitor mai mic ori mai slab ca și caracteristici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung S22C200B, monitor 1080p cu DVI

La capitolul imagine, acest model are: diagonală zbizibilă de 21.5 inci, 5ms, aspect lat, imagine FullHD, unghiuri de 160 și 170 etc. Chiar și contrastul e important deoarece imaginea trebuie să fie clară și când luminozitatea ecranului e mică – Mega DCR. Iluminarea e cea clasică cu LED iar luminozitatea e corespunzătoare. Cu cât e mai mare ecranul, cu atât luminozitatea trebuie să fie peste cea de 200 cd/mp (e sau ar trebui direct proporțională).

Poate fi pus perete, iar această facilitată nu e prezentă chiar la toate monitoare. Se poate observa pe spatele său că are găuri pentru montarea unui kit (trebuie achiziționat ulterior pentru că nu e inclus în pachet). Are porturi sau ieșiri video ca DVI și VGA. Prin DVIcalitatea video e decentă deoarece nu e limitată ca și prin VGA. Caracteristici speciale sunt următoarele: MagicAngle, MagicBright 3, Eco Saving etc.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, contrast bun, DVI, preț decent și fiabilitate.
Minusuri: nu are HDMI.

Samsung S22C200B dace parte dintr-o serie nouă dar nu foarte nouă. Portul HDMi era bun pentru a vă conecta un player, laptop sau consolă. Însă dacă îl vreți doar alături de un PC, acel minus nu poate fi luat în considerare. Întotdeauna e loc de mai bine, iar specificațiile tehnice sunt tot mai bune în fiecare an.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu