≡ Meniu

Samsung S24C200BL, monitor business de 23.6 inci

Monitorul Samsung S24C200BL e un LED de 24 de inci dar imaginea e de 23.6 inci. Nu e o diferență foarte mare de aceea nici prețul unui astfel de monitor nu e cu mult mai mic/mare. Poate fi folosit alături de orice desktop deoarece are cel puțin portul VGA, dar dacă desktopul vostru nu are DVI, atunci e nevoie de o placă video dedicată. Conectarea se face simplu fără drivere și nu e nevoie de drivere.

Alternative sunt monitoarele de la același brand sau de la alt brand dacă nu vă place aspectul sau prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung S24C200BL, monitor business de 23.6 inci

Diagonala sa de 23.6 inci iar imagine e standard 1080p la variantele de cel puțin 21 inci. Caracteristicile speciale sunt următoarele: aspect 16 pe 9, timp de răspuns 5 ms, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate 170 și 160 grade. Cel cu panouri IPS oferă unghiuri de vizibilitate maxime și pot fi de folos atunci când le priviți de la o distanță mare.

Pe partea de facilități are doar montare VESA, dar putea să aibă și boxe integrate în special că e un monitor de tip business. Conectorii său sunt de tip VGA și DVI. Prin DVI veți beneficia de o calitate video superioară, iar prin VGA calitatea filmelor e limitată la HD.

Caracteristicile speciale ale unui astfel de monitor sunt următoarele: Eco Saving, tehnologii Samsung (MagicAngle și MagicBright 3) și temporizator de oprire. Greutatea sa e de 4.1 kg care e satisfăcătoare deoarece și restul monitoarelor. Puterea consumată e undeva la 30 W și ține și de luminozitatea aleasă. Dacă alegeți o luminozitate minimă, atunci consumul poate să scadă destul de mult.

Plusuri: oferă caracteristici speciale foarte bune, design plăcut, construcție robustă, port DVI și fiabilitate.
Minusuri: unghiurile de vizibilitate nu sunt maxime.

Samsung S24C200BL e o alegere destul de bună pentru cei care vor o imagine mare dar nu foarte mare, deoarece un monitor mare ocupă mult spațiu. Din clipul de jos se poate observa că arată foarte bine și că e ideal pentru muncă de birou. Poate fi folosit și acasă pentru jocuri sau filme, deoarece caracteristicile tehnice sunt corespunzătoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu