≡ Meniu

Samsung Tab A T550, tabletă cu ecran mare

Samsung Tab A T550 nu e o tabletă chiar clasică și spun asta deoarece are performanțe superioare, un ecran generos, dotări bune și un aspect plăcut. Interfața e diferită la acesta dacă luați în calcul și alte branduri, dar sistemul de operare e același – Android. E ușor să vă dați seama dacă tableta e nouă sau nu, de exemplu, aceasta are Android Lollipop. Nu pot spune că e cea mai bună tabletă în acest buget, întotdeauna e loc pentru mai bine. Din numele său reiese serie tabletei dar denumirea ei e aceeași chiar dacă culoarea diferă.

Dac nu vă place că e prea mare, atunci alegeți o tabletă mai ieftină care e și mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Tab A T550, tabletă cu ecran mare

Procesorul acestei tablete e unul de tip Quad Core la 1.2 GHz iar placa video face față chiar și jocurilor 3D. Toate tabletele performante pot face față oricărei aplicații sau joc. Ecranul acestui gadget e de 9.7 inci și nu are o formă lată – 16 pe 9 ci una 4 pe 3. Prefer acest aspect pentru navigare web dar și pentru gaming. Nu mai intervine acel mod peisaj/portret, adică nu ma ie nevoie să rotiți tableta și parcă e mai ușor de ținut în mână.

Rezoluția ecranului pare să fie un minus al acestei tablete deoarece e de 1024 cu 768 pixeli. Restul configurației e cu 1.5 GB RAM iar spațiul de stocare e de 16GB. Suportă multe formate media și în special cele cunoscute. Pe partea de conectivitate are: wireless, bluetooth, audio și slot pentru carduri de memorie mari (maxim 128GB).

Plusuri: oferă o autonomie maximă de 12 ore, arată bine, fiabilitate ridicată, ușor de folosit și Android nou.
Minusuri: ecranul nu e prea detaliat.

Samsung Tab A T550 nu e o tabletă oarecare deoarece nu e una din segmentul superior dar nici din cel inferior. Pot spune că se adresează tuturor utilizatorilor, însă există utilizatori cu pretenții mari care vor cel puțin un ecran HD sau FullHD. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre el în special dacă nu ați mai avut un astfel de gadget.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu