≡ Meniu

Samsung Tab S2 T715, tabletă cu Octa Core și 4G

Samsung Tab S2 T715 face parte din noua serie de tablete de la acest brand și care oferă cel mai nou Android. E un model care e bun de luat la școală, la locul de muncă sau să o folosiți acasă. Ori de câte ori vi se pare prea mare actualul laptop, o tabletă mi se pare mai portabilă.

Alternativele sunt destul de multe și o alegere mai ieftină e fără 4G. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Tab S2 T715, tabletă cu Octa Core și 4G

Un procesor Octa Core oferă performanțe mult peste necesar și deci nu e nevoie de ceva mai bun. E vorba de un Exynos 5433F cu placă video proprie și jocurile vor rula foarte bine pe această tabletă. Imaginea e satisfăcătoare la un ecran de 8 inci – 2048 cu 1536 pixeli (un fel de Quad HD).
Calitatea imaginii e dată și de faptul că e un Super AMOLED și conținutul trebuie să fie corespunzător.

Configurația sa e cu 3GB de RAM, spațiu de 32 GB și pentru mai mult  spațiu se poate introduce un card de maxim 128 GB. Are două camere foto cu senzori suficient de mari, oricum, nu cred că veți face prea multe poze cu ea deoarece e un gadget mare.

Tehnologiile de comunicații sunt: bluetooth, WiFi ac, 4G și altele. Bateria sa e una decentă și, în general, tabletele de acești producători oferă o autonomie bună. Ca și porturi are: ieșire audio și USB 2.0. Nu se compară cu un laptop la capitolul porturi dar nici nu putea avea mai multe. La un moment dat, existau tablete cu HDMI dar parcă ideea nu era așa de bună, MHL mi se pare mult mai util, însă televizorul trebuie să fie compatibil.

Plusuri: e disponibil pe două culori, arată bine, cameră principală cu senzor mare, 4G, fiabilitate etc.
Minusuri: costă cât un laptop.

Samsung Tab S2 T715 e alegerea bună pentru cei care au nevoie de o imagine ceva mai mare. Din clipul de mai jos se poate vedea cam cum arată varianta pe negru, iar cea pe alb oferă aceleași specificații tehnice. Noua generație de tablete oferă variante în diverse dimensiuni iar dotările sunt relativ același.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu