≡ Meniu

Samsung Tab S2 T815, tabletă 4G cu spațiu de 32GB

Samsung Tab S2 T815 e varianta cu ecran de 9.7 inci și e disponibilă pe alb și negru. Tab S2 reprezintă noua generație de tablete de la acest brand și impresionează prin dotări. Anul trecut nu existau astfel de tablete, performanțele erau pe jumătate și nici dotările nu prea impresionau. Bineînțeles, tehnologiile se ieftinesc iar tabletele tind să-și mențină prețurile doar că oferă mai mult. Am pus o poză pentru a vă face o idee despre varianta pe negru, dar clipul de la final e mai util.

Poate că pentru posesorii de desktopuri, o tabletă le este mai de folos deoarece pornește rapid și totul e la o distanță de un click. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Tab S2 T815, tabletă 4G cu spațiu de 32GB

Procesorul cu opt nuclee de la Samsung e cel mai bun de pe piață iar jocurile chiar nu necesită atâta performanță. O configurație puternică e și eficientă, adică nu reduce din autonomia oferită de baterie. De aceea, această tabletă oferă până la 12 ore de viață. Ecranul AMOLED de 9.7 inci are o imagine de tip 1536p, adică e este una FullHD.

Restul configurației e cu 3GB de RAM și spațiu intern de 32GB. Dotările sale sunt: cameră web de 2.1MP, cameră principală de 8MP, slot pentru carduri de maxim 128GB. Ca și tehnologii wireless are următoarele: bluetooth, WiFi, 3G, 4G. Bateria sa generoasă nu oferă aceeași autonomie de lucru chiar și când redați jocuri, deoarece configurația e solicitată mai mult. Nu veți găsi tablete cu imagine FullHD+ fără componente de ultimă generație.

Plusuri: Android versiunea 5.0, conectivitate 4G, bluetooth, cameră frontală performantă, ecran splendid.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Samsung Tab S2 T815 costă cât un laptop și poate că aveți de ales între o tabletă și un laptop. Cu siguranță, tableta e soluția mai portabilă și eficientă, însă pentru uz office, Windowsul pare a fi mai bine dotat. În acest caz, diferențe găsiți și la modul de utilizare al gadgeturilor. Clipul de jos e cu acest model și nu vă recomand altă tabletă în acest buget, dar era interesant dacă producătorul ar fi oferit și o variantă cu Windows pentru doritori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu