≡ Meniu

Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition, tabletă la 369 lei

Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition e o tabletă nouă care are hardware identic cu cel al tabletei normale, doar că vine cu un soft mai nou – Android 4.4. E un lucru util că are un Android mai nou deoarece așa nu trebuie să-i facem upgrade. Hardware-ul e unul bun fiind reprezentat de un procesor quad core, 1GB RAM și hard de 8GB.
Se adresează celora care sunt în căutarea unei tablete cu ecran de 7 inci care să poată fi utilizată la jocuri și citit pe Internet.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar artă bine, ci se comportă ireproșabil în orice situație. Vizual se prezintă bine, fiind disponibilă pe alb și pe negru.

Samsung-Tab3-T113-Lite-Value-Edition

Vine cu un procesor Spreadtrum SC7730S care e de tip quad core, wireless N, baterie care țin 8 ore și Android 4.4.2 cu interfață Touchwiz Essence UI. Memoria RAM fiind de 1GB o să te ajute să rulezi orice aplicație fluent, iar dacă vrei să instalezi multe jocuri atunci lucru e posibil deoarece spațiul de stocare e generos, adică de 8GB.
Poți face poze deoarece are cameră de 2MP, iar dacă faceți multe filmări și poze atunci poate că o să vă convină și un card, modelul suportând carduri de 32 de giga.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine cu fiabilitate bună, hardware-ul performant, softul extensibil și garanția ok.
Contra ar fi lipsa Android 5 și că nu are 3G.

Acest dispozitiv e unul foarte bun în cazul în care te interesează un aparat care să arate bine atunci îți recomand acest model. Arată precum un telefon Samsung, dar mai mare, lucru vizibil de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu