≡ Meniu

Samsung 32J4000, televizor de 80 cm cu sistem audio 2CH și DTS

Samsung 32J4000 poate fi pus în orice cameră deoarece nu e un televizor mare. Un ecran de 81 cm e ideal pentru orice utilizator dar și distanța de la care îl priviți e foarte importantă. Deci nu e foarte importantă dimensiunea camerei dar într-o sufragerie aș pune un televizor mare. În dormitor un astfel de televizor ar fi mai mult decât suficient iar dacă vreți să economisiți spațiu, puteți folosi un kit de montare VESA. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee, dar prezentări video nu prea sunt deoarece e o serie simplă.

Ceva mai bun e un televizor FullHD care e însoțit și de tehnologii. Însă, în acest buget nu prea sunt alternative mai bune, poate doar dacă vreți o diagonală mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 32J4000, televizor de 80 cm cu sistem audio 2CH și DTS

Un televizor nou aduce caracteristici tehnice noi iar tehnologiile sunt avansate, dar ele sunt în funcție de serie (o serie performantă aduce tehnologii mai bune dar prețul e mult mai mare). Pe partea de specificații are: sistem audio decent 2CH cu două difuzoare de 10W fiecare, ecran HD, diagonală de 81 cm și altele. Porturile sale sunt următoarele: USB, HDMIuri, Scart, ieșire audio, video composite și jack de tip mini pentru căști. Nu are funcții Smart dar ele nu au sens cât timp folosiți televizorul pe post de monitor.

E un televizor compact care poate înlocui orice televizor vechi și veți aprecia designul său dar și cât de subțire e. Puteți conecta un media player extern la acesta dacă vreți să-i măriți funcționalitatea și există chiar și cu Android.

Plusuri: are moduri speciale pentru filme/jocuri, arată bine, calitate superioară și tehnologie audio DTS.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung UE32J4000 nu e o alegere foarte mare și acest aspect e evident din numele său dar și seria reiese din denumirea sa. Are un design elegant chiar dacă e vorba de o alegere accesibilă. Multe televizoare noi au un stativ pentru masă mai diferit și le conferă o stabilitate mai bună pe masă. Odată cu apariția televizoarelor 4K, restușl televizoarelor sunt mai ieftine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu