≡ Meniu

Samsung UE48H6670, televizor smart 121 cm

Pentru cei interesați de un televizor de 121 centimetri care să fie de la Samsung recomand acest Samsung UE48H6670. În acest moment are o reducere de 476 lei aici fiind redus de la 4499 lei cât costă la alt magazin. Alte televizoare Samsung la reducere găsești aici.
Un televizor precum acesta se adresează în principal celora care vor să urmărească filme Full HD, 3D ori să se joace un joc.

Prețul nu e mare dacă luăm în considerare că are un refresh de 600 Hz (chiar dacă-i CMR, deci un refresh soft) și că e smart.

Samsung UE48H6670, televizor smart 121 cm

Specificații interesante la modelul acesta ar fi diagonala de 48 inci, că are rezoluție 1920×1080 pixeli, existența unui tuner digital triplu și disponibilitatea mai multor porturi.
Softul e unul smart, după cum am menționat mai sus, dar să nu vă așteptați la mare lucru de la el întrucât unele aplicații sunt restricționate în funcție de locație.
Pentru ca meniurile să fie fluente, acest TV e dotat cu procesor quad core.
Multă lume e preocupată de consumul de curent și de aceea trebuie să vă spun că are clasa A+ de eficiență datorită unui consum de 87kWh/an. Deci, consumul de curent e unul mic.

Pro achiziția unui astfel de TV ar fi aspectul, că nu costă mult, brandul de top, fiabilitatea și claritatea imaginii (evident că acest aspect depinde foarte mult și de calitatea semnalului ori a filmului la care vă uitați).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K și sistem Android.

De final pot spune că deși acesta e un televizor al anului 2014 e un televizor pe care eu l-aș cumpăra, fiind unul foarte bun pentru orice – de la filme și până la jocuri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu