≡ Meniu

Samsung UE60J6200, model 152cm cu rezoluție Full HD

Samsung UE60J6200 e un televizor al anului 2015 dotat cu Tizen și cu un ecran de 152 centimetri. Rezoluția acestui ecran e de tip Full HD, iar asta înseamnă că puteți viziona filme HD și Full HD fără vreo pierdere de detaliu.
Se adresează celora care au un buget limitat, dar care vor să beneficieze de un aparat TV de generație nouă cu diferite facilități care fac viața mai ușoară. Mai multe detalii în rândurile ce urmează.

Modelul UE 60J6200 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care afișează o imagine de calitate foarte bună. Dacă vă uitați la imaginea de alături, dar și la clipul postat la final atunci vedeți că televizorul e unul care are un aspect foarte reușit.

Samsung UE60J6200, model 152cm cu rezoluție Full HD

Pe partea de caracteristici tehnice se laudă cu un procesor quad core, cu patru porturi HDMI, cu ecran de circa 152 centimetri și cu tuner digital dublu. Televizorul de față nu era mare lucru fără sistemul de operare care e Tizen. Acesta e foarte similar Android în sensul că vine cu suport pentru aplicații, iar programul de navigat pe net e și el tot o aplicație.
Sunetul e unul de calitate, dar normal că puteți să-l faceți și mai bun cu ajutorul uni sistem dedicat de aici.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că arată bine, posibilitatea extinderii lui cu aplicații și aparate externe și fiabilitatea.
Contra ar fi că nu vine cu rezoluție 4K. Nu aș putea spune că e o problemă majoră întrucât oricum nu există prea multe filme la această calitate.

Deci, dacă te interesează un TV care să arate bine și să nu coste mult atunci acesta ar fi una dintre cele mai bune alegeri. Dacă nu știați, cei de la Samsung fac cele mai bune televizoare, iar din această cauză sunt pe locul 1 când vine vorba de a alege un televizor nou.
Din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest model și ce puteți face cu el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu