Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung VC15QSNMARD, aspirator puternic de culoare roșie

Ca un proprietar de aspirator Samsung nu pot decât să recomand modelul Samsung VC15QSNMARD întrucât oferă puterea de aspirare necesară și nu îți mai dă bătăi de cap cu achiziționarea de saci.
E un model care poate aspira o suprafață mare, iar sistemul Cyclone ne ajută să aspirăm o suprafață suficient de mare.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care ne ajută să ne facem camera mult mai curată. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată modelul, iar la final e un clip.

Samsung VC15QSNMARD, aspirator puternic de culoare roșie

Trecând de la un aspirator noname la un Samsung pot spune că se poate vedea diferența întrucât scoate tot praful și puful din covor. Mai mult, acest model poate fi utilizat și la aspirarea țânțarilor deoarece e suficient de puternic.
Pentru transport are rotițe și mâner, iar la terminarea aspiratului cablul se derulează rapid.
Puterea de aspirare e una de 340W și nu trebuie confundată cu puterea aparatului care-i de 1500W.
E foarte bine că e un model fără sac deoarece sacii dau bătăi foarte mari de cap întrucât sunt greu de găsit. Însă un dezavantaj față de un model cu sac e capacitatea inferioară față de un astfel de model. Deci, există avantaje și dezavantaje la modele fără sac.
Prezența derulatorului automat de cablu e un mare avantaj întrucât nu mai trebuie să înfășurăm cablul în jurul aparatului și apoi să-l legăm cu o sfoară. lol Acum apăsăm pe un buton, iar cablul e tras în interiorul aparatului.

Pro achiziția modelului acesta ar fi puterea, greutatea mică, că are tub telescopic din metal, că nu are sac și disponibilitatea filtrului Epa.
Dacă alte modele au capacități de 3-4 litri, acesta are de doar 1,5 litri care zic eu că e suficientă.

Deci, în cazul în care vrei să faci covoarele lună bec atunci acest model ar fi foarte bun. Nu costă mult, iar fiabilitatea e una bună.
Alături e un clip pentru a vedea cum arată. Dacă ești interesat de nivelul de zgomot atunci trebuie știut că e de 82 decibeli.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu