≡ Meniu

Samsung VC15RHNDCNC, aspirator albastru cu Hepa

Pentru cei interesați de un aspirator care să fie fără sac și să aibă filtrare Hepa recomand acest model Samsung VC15RHNDCNC. Vine ca o alternativă de culoare albastră la Samsung VC15SVNDCRD, având o putere de aspirare de 340W și o capacitate de colectare de 2 litri.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine, e ușor de folosit și nu e complicat de întreținut.

Samsung VC15RHNDCNC, aspirator albastru cu Hepa

Pe partea de specificații se poate lăuda cu puterea mare (340 W), că poate aspira o suprafață mare (undeva la 9 metri) și că are variator de putere. Acest variator se poate folosi pentru ajustarea puterii, astfel pentru covoare mai murdare ar fi bine să dați puterea înspre mai mult.
Accesoriile care vin cu acest electrocasnic sunt unele normale, adică perie standard și pentru spații înguste, tub telescopic și derulator automat de cablu.
Nivelul de zgomot nu e prea mare (82 decibeli), depinzând în mare parte de setarea de putere pe care o folosiți.
Filtrul Hepa e unul care te va ajuta foarte mult deoarece aerul evacuat va fi unul curat în proporție de 99%. De aceea e bine să te orientezi înspre modele cu un astfel de filtru.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi aspectul, că nu costă prea mult, raportul dintre preț și calitate, fiabilitatea și puterea mare.
Singurul dezavantaj ar fi capacitatea de colectare. 2 litri e mult, dar având o putere mare scoate tot praful și puful, iar din această cauză acel compartiment se va umple la 2-3 aspirări.

Deci, dacă vrei unul dintre cele mai bune aspiratoare de pe piață atunci îți recomand acest model. Cunosc persoane care au modele Samsung și sunt foarte mulțumite de capabilitățile acestui electrocasnic de mici dimensiuni.
E un aparat ușor de întreținut, iar golirea de praf se face simplu fără a te murdări.
Aspiratoarele cu sac au o capacitate mai mare de colectare, dar nu sunt la fel de economice precum un model care e fără sac.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • damian

    Am un aspirator similar si pot confirma ca modelele de la brandul acesta sunt unele foarte bune. In comparatie de modelul pe care il aveam anterior e super. Adevarul e ca nici nu prea pot gasi termen de comparatie la cat de curata e mocheta.

Lasă un comentariu