≡ Meniu

Samsung VC15SVNDCRD, aspirator roșu fără sac

Pentru cei interesați de un aspirator care să poată fi utilizat ușor și să fie și mai ușor de întreținut recomand Samsung VC15SVNDCRD. E un model fără sac, deci nu va trebui să vă bateți capul cu sacii, ci doar cu curățarea compartimentului.
Se adresează celora în căutarea unui aparat de curățat care să aibă o putere mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă mă uit bine acesta e unul foarte mic. Spun asta deoarece pe parcurs nu va trebuie să mai dați bani pe accesorii ori consumabile.

Samsung VC15SVNDCRD, aspirator roșu fără sac

Pe partea de caracteristici se laudă cu puterea de aspirare de 340W și capacitatea de 2 litri… asta fiind capacitate de colectare.
Consumul de curent nu e mare, având clasa E. Evident că nu e un aparat la fel de economic precum un frigider ori un televizor, dar tot e bine.
Vine la pachet cu diverse accesorii printre care aș aminti peria standard, peria pentru spații înguste și tubul telescopic (care-i făcut din metal, iar asta înseamnă că dacă-l scăpați pe jos atunci nu o să se spargă). Cablul nu trebuie legat deoarece vine cu derulator automat incorporat în aparat, iar din această cauză o să vă fie ușor să-l adunați.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi puterea de aspirare care-i mare, suprafața mare de aspirare (9 metri) și posibilitatea adaptării puterii în funcție de cât de murdar e covorul (e bine să începeți cu o putere inferioară și treptat să ajustați puterea, acest lucru cred că e specificat și în manualul de utilizare). Un alt lucru pozitiv ar fi că vine de la brandul Samsung, și cu toții știm cât de bun e acest brand.
Contra ar fi că nu are o capacitate de colectare ceva mai mare.

Deci, dacă te interesează un aspirator care să arate bine și care să poată fi utilizat ușor de oricine atunci îți recomand acest model.
Având Hepa putem spune că e un electrocasnic în tendințe. Mai exact, acest model e unul care scoate foarte puțin praf, 99% fiind filtrat de filtrul Hepa de care ziceam anterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu