≡ Meniu

Samsung WD80J6410AW/LE, mașină premium cu uscător integrat

Pentru persoanele interesate de un aparat 2 în 1 recomand mașina de spălat cu uscător Samsung WD80J6410AW/LE. Nu doar că vă va economisi spațiu în casă, ci și resurse deoarece are clasa A de eficiență energetică. E un aparat destinat celora cu familii mari întrucât are o capacitate mare de încărcare de 8 kilograme pentru spălare și 6 pentru uscare.
De la început trebuie să-ți spun că te-ai orienta înspre un astfel de aparat, pe lângă motivele de mai sus, deoarece are un motor foarte rezistent care e garantat 20 de ani.

Aparatul electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci e foarte eficient din toate punctele de vedere. Dacă e să analizez la rece prețul atunci se poate spune că e mai mic decât cel al două aparate separate, adică dedicate.

Samsung WD80J6410AW/LE, mașină premium cu uscător integrat

Printre caracteristicile care te vor interesa la acest aparat se numără existența unui program rapid de 15 minute, nivelul de zgomot redus și consumul redus de curent.
Ceva interesant, dar nu știu cât de util e faptul că acest model vine cu Smart Check care permite diagnosticarea aparatului atunci când nu mai merge ceva.
Niște funcții mai speciale ar fi Eco Bubble și Bubble Soak. Prima e una legată de realizarea de economii prin faptul că se spală cu apă rece, iar a doua e pentru scoaterea petelor dificile.

Lucrurile pozitive la acest model ar fi că vine de la un brand de încredere, că nu cosă mult, garanția ok (motorul fiind unul certificat la 20 de ani), că are o capacitate mare de încărcare și numărul mare de programe (lucru util pentru spălarea diferitelor tipuri de țesături).
Contra achiziției ar fi că nu are clasa A+ ori A++ de eficiență energetică. În cazul în care vreți un aparat mai eficient atunci vă puteți uita peste modelele de aici.

Deci, dacă te interesează un aparat care să te ajute la menținerea rufelor curate atunci modelul acesta e unul pe care eu îl recomand. Nu trebuie uitat nici faptul că Samsung e unul dintre producătorii de top când vine vorba despre electrocasnice, iar la mașini de spălat se descurcă foarte bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu