Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung WF60F4E5W2W, model Slim cu EcoBubble

Mașina de spălat rufe Samsung WF60F4E5W2W e una destul de apreciată chiar dacă nu e prea accesibilă. Veți observa că poate spăla destul de mult cu un consum mic de energie, rezultatele sunt foarte mulțumitoare, iar panoul de control e destul de prietenos. Arată destul de bine pe alb, iar ușa iasă în evidență ușor datorită conturului argintiu. Acest brand oferă variante chiar și pe alte culori ori doar o parte a mașinii e colorată diferit. Intră în categoria modelelor înguste pentru că are o adâncime de numai 40 cm.

Nu aveți nevoie de un buget mare pentru acesta deoarece e la promoție, iar eu cred că ar trebui să profitați de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung WF60F4E5W2W, model Slim cu EcoBubble

Se poate observa destul de ușor că are încărcare frontală, doar că acest model nu spală cantități mai de rufe și nici nu putea. Mașinile de spălat rufe devin tot mai compacte dar există și o anumită limită, iar variantele care pot spăla cel mult 8 kg de rufe au uși ceva mai mari și o adâncime de minim 50 cm.

Ecranul LCD e destul de vizibil indiferent de momentul zilei ori de nivelul de lumină din cameră. Selectarea programului și a opțiunilor dorite se poate face destul de simplu cu butoanele oferite și care se văd în poza de sus. Cel mai bine citiți manualul său de instrucțiuni dacă nu ați mai avut o mașină de spălat de la acest brand ori așa de performantă. Are 11 programe în total, la care se mai adaugă niște opțiuni interesante și utile. Chiar dacă nu are la fel de multe progame ca și alte modele, acestea sunt cele mia des utilizate. Ca și tehnologii are următoarele: Eco Bubble, Diamond Drum și Ceramic Heater.

Plusuri: arată foarte bine, Eco Bubble, consum mic de resurse, destule programe, design compact, nu costă mult.
Minusuri: nu sunt.

Samsung WF60F4E5W2W poate fi cea mai bună alegere în acest preț și nici nu cred că v-ar interesa un model clasic care ar putea ocupa prea mult loc. Aceasta poate fi pusă într-o cameră îngustă și chiar pe hol.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu