≡ Meniu

Samsung WF70F5E5U4X/LE, mașină cu tehnologie EcoBubble

Mașina de spălat rufe Samsung WF70F5E5U4X/LE e una din segmentul premium de la acest brand și care oferă specificații tehnice bune: centrifugare de 1400 RPM, clasa A+++, capacitate de spălare de 7 kg. Acestea sunt cele mai importante caracteristici ale unui aparat dar se adaugă și tehnologiile. Deci nu e suficient să vedeți cât consumă, spală sau stoarcă, ci și cât de bune sunt rezultatele. În acest caz, cu EcoBubble spală mult mai repede dar și cu un consum redus de energie.

Dacă acest aparat vi se pare că este mult peste buget atunci, puteți alege unul cu capacitate de spălare și stoarcere inferioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung WF70F5E5U4X/LE, mașină cu tehnologie EcoBubble

Specificațiile tehnice sunt următoarele: ecran LCD, centrifugare de 1400 RPM și altele. oricum, o parte din ele le-am enumerat mai sus. Programele de spălare sunt puține dar sunt exact cele de care aveți nevoie. Mai precis, are: Baby care, centrifugare, Daily Wash, ușor de călcat, spălare manuală etc.

Tehnologia EcoBubble e des întâlnită la acest brand și mai există și altele, însă aceasta mi se pare care mai importantă. Dimensiunile sale nu sunt prea reduse, adică nu e un model cu design Slim. Un astfel de aparat ar fi avut o adâncime de maxim 45 cm și nu de 55 cm cum e la cel de sus. Dar un design compact presupune că și performanțele sunt mai reduse (nu poate spăla la fel de mult sau capacitatea de stoarcere e inferioară).

Plusuri: consum forte mic de energie, spală mult, stoarce bine, design elegant, ușor de folosit și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu oricine și-o poate cumpăra.

Samsung WF70F5E5U4X/LE e un aparat electrocasnic destul de bun și din clipul de la final vă veți face o idee mai bună despre acest model. Când alegeți un astfel de aparat e foarte important ca el să fie nou, să fie oferit de un brand cu experiență și să ofere ce e mai bun de pe piață. Cele mai ieftine modele nu au tehnologii avansate, dar voi trebuie să alegeți ce vi se potrivește și ce să nu vă depășească bugetul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu