≡ Meniu

Samsung WF70F5EBW2W, mașină Eco Bubble A+++

Samsung WF70F5EBW2W e o mașină de spălat rufe de tip Eco Bubble, adică un aparat care poate spăla rufe cu un consum redus de curent deoarece apa nu e încălzită așa de tare în programul Eco Bubble. Eficiența sa energetică e extremă deoarece vorbim despre clasa A+++. Și dacă nu era destul, acest model vine cu Fuzzy Logic, adică cu acea caracteristică despre care putem spune că te va ajuta să faci economie și de apă.
Se adresează în principal celora care vor să economisească resurse (apă și curent), dar și celora care vor niște rufe spălate impecabil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Acesta poate părea cam mare, dar pe parcursul utilizării aparatului o să vă recuperați banii deoarece economiile de curent electric sunt imense.
Vizual nu deranjează deoarece arată bine, iar panoul de comandă e unul ușor de utilizat deoarece are puține butoane.

Samsung WF70F5EBW2W, mașină Eco Bubble A+++

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu faptul că are o capacitate de încărcare de 7 kilograme (această capacitate te va ajuta foarte mult să nu speli de prea multe ori pe zi în cazul în care ai o familie mai mare), număr mare programe și numeroase funcții speciale. Fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece e realizat din materiale de calitate. De exemplu, rezistența e un ceramică, iar acest lucru crește durabilitatea aparatului.
Chiar dacă e un aparat care se descurcă formidabil, trebuie să spun că pe partea de zgomot nu e chiar silențioasă întrucât la spălare nivelul de zgomot e de 62dB.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi că e prietenos cu mediul înconjurător, că spală eficient orice, tehnologiile incorporate și că e fiabil.
Singurul dezavantaj ar fi costul de achiziție cam mare, dar cupă cum am zic mai sus, pe parcurs o să vă recuperați banii prin consum mic de apă și curent.

De final pot spune că modelul acesta se adresează celora care vor un aparat care să fie util și economic. Cei de la Samsung sunt printre cei mai buni la telefoane, televizoare și electrocasnice, iar acest electrocasnic demonstrează acest lucru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu