≡ Meniu

Samsung WW60J3083LW/LE, mașină de spălat slim de 6 kg

Samsung WW60J3083LW/LE e o alegere foarte bună pentru cei care nu vor ceva de ultimă generație sau din segmentul superior. Bineînțeles, e o mașină de spălat rufe nouă de la un brand foarte cunoscut care poate să vă ajute mult acasă. Deci poate fi un ajutor și care poate înlocui oricare alt model mai vechi. Puteți alege un uscător de rufe dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat.

Dacă nu vă place culoarea sau panoul de control, puteți alege o mașină diferită în același preț însă acea mașină nu mai poate fi îngustă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung WW60J3083LW/LE, mașină de spălat slim de 6 kg

Încărcarea e una frontală și e evident din poza de sus. Doar acestea sunt slim și pot fi comparate cu cele care au încărcare verticală, deoarece acelea au o lățime de 40 cm. Ideea că acelea se pun diferit și panoul de control e într-un alt loc. Pe acel panou de control e prezent un ecran LED și nu LCD cu multe informații. Sunt diverse indicatoare luminoase și sunt în funcție de cum alegeți setările. Alte specificații tehnice sunt următoarele: centrifugare de 1000 RPM și capacitate de spălare de 6kg. Clasa A++ e una potrivită pentru cât consumă și e aproape cea mai bună de pe piață.

Programele sale sunt următoarele: rapid 15 minute, extra-clătire, prespălare, îmbrăcăminte sport, stoarcere, clătire+stoarcere, intensiv, înmuiere, baby care, bumbac, lână și sintetice. În total sunt 10 programe care sunt ideale deoarece sunt perfecte pentru aproape orice țesătură. Mașinile de spălat mai scumpe nu oferă cu mult mai multe programe sau funcții.

Nu oferă prea multe la capitolele funcții și siguranță, e prezent doar sistemul împotriva copiilor. Alte caracteristici care nu le-am menționat sunt următoarele: adâncimea de 40 cm, nivelul de zgomot de 61 dB (la spălare), încălzitor ceramic și tambur Diamond.

Plusuri: programe de spălare destule, design slim, poate spăla destul, consum redus de energie și fiabilitate crescută.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung WW60J3083LW/LE e un aparat electrocasnic destul de mare și care e mic comparativ cu modelele vechi. Noile mașini sunt tot mai compacte și eficiente, deci nu văd de ce nu ați alege un model ca și cel de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu