≡ Meniu

Samsung WW60J3283LW, model de 6kg, clasa A++

Samsung WW60J3283LW/LE e un model pentru utilizatorul normal, adică pentru cei cu o familie până în 4 persoane care spală de câteva ori pe săptămână. Dacă ai o familie numeroasă atunci cel mai bine ar fi să te orientezi înspre Samsung WW80J3283KW/LE.
E un model care are clasa de eficiență energetică A++ și un consum de apă destul de mic mulțumită programului rapid.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat economic cu Diamond Drum 2. Această facilitate e una care te va ajuta să păstrezi hainele noi mai mult timp.

Samsung WW60J3283LW, model de 6kg, clasa A++

Pe partea de caracteristici modelul vine cu o capacitate de încărcare destul de mare (6 kilograme) și cu un consum de resurse mic. Legat de Fuzzy Logic și Eco Bubble trebuie spus că nu are așa ceva. Dar, vine cu programul rapid care te va ajuta să economisești apă, dar îl poți folosi doar atunci când rufele nu sunt așa de murdare. Acest program e unul de 15 minute și e foarte util.
Clasa de eficiență energetică e A++, iar asta te va ajuta să economisești foarte mult curent, lucru vizibil la factura de la sfârșit de lună.
Pe partea de centrifugare se descurcă bine, având clasa B mulțumită celora 1200 rotații. Nu era rău dacă avea 1400 rpm deoarece astfel hainele erau mai stoarse și trebuiau ținute mai puțin la uscat, dar e bine și așa.
Instalarea aparatului se va putea face destul de ușor deoarece are o greutate redusă (54 kilograme), lucru care presupune că două persoane o vor putea căra destul de ușor.

Pro achiziția acestui electrocasnic ar fi costul mic, că e ușor de folosit, că arată bine, eficiența energetică și prezența diferitelor facilități (Diamond Drum 2 și Ceramic Heater).
Contra achiziției ar fi că nu are Eco Bubble și Fuzzy Logic. Dar, hai să fim serioși că nu ai neaparată nevoie de așa ceva…

În rest, acest aparat e numai bun, rezistent și care te va ajuta să păstrezi hainele să arate ca noi. Având rezistență ceramică înseamnă că aparatul e unul care ține mai mult decât unul care are rezistență normală.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu