≡ Meniu

Samsung WW70J3283KW, mașină de spălat rufe 1200 rotații

Samsung WW70J3283KW e un model premium de mașină de spălat adresat celora interesați să economisească curent și să spele o cantitate mare de rufe într-un interval de timp scurt.
Modelul acesta nu doar are clasa A+++, ci și un program rapid de spălare a rufelor așa încât să poți spăla rufe nu prea murdare ori o cantitate redusă de haine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu Ceramic Heater, Diamond Drum și un motor universal. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model. E un aparat cu puține butoane așa încât să poată fi utilizat ușor de oricine.

Samsung WW70J3283KW, mașină de spălat rufe 1200 rotații

Întrucât pe site-urile unde e comercializat acest produs nu e menționat nimic de Ecobubble trebuie să vă spun că are această caracteristică. Acest lucru te va ajuta să speli cu apă rece ca și cum ai spăla cu apă caldă, iar în acest fel faci economii de curent de până la 70%.
Inițial aș fi fost tentat să zic că nu are nici Fuzzy Logic, dar conform unui site de specialitate acest aparat are incorporată această tehnologie. Aceasta te va ajuta să speli o cantitate redusă de haine cu puține resurse, mai exact aparatul are senzori care detectează cantitatea și în funcție de acest lucru își adaptează resursele.
Capacitatea de 7 kilograme e una mare, nu enormă, și te va ajuta să poți spăla o dată toate hainele.

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că nu costă mult, că vine de la Samsung, că e realizat așa încât să consume puține resurse.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Chiar e un aparat bun care se descurcă bine la spălatul unei cantități mari ori mici de haine.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să arate decent și care să spele eficient până în 7 kilograme de rufe atunci acest model ar fi bun.
Dacă te uiți la prețul aparatului și ți se pare că e mare atunci trebuie să te gândești că e mai ieftin decât un smartphone iar utilizarea acestui aparat se poate face pe o perioadă de peste 10 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu