≡ Meniu

Samsung WW80J3283KW/LE, model clasa A+++, 8kg

Samsung WW80J3283KW/LE e un model al anului 2015 care se evidențiază prin clasa de eficiență energetică A+++, că are Fuzzy Logic și că poate fi încărcată cu până la 8 kilograme de rufe. E un model perfect pentru cei interesați de o mașină care să poată spăla multe rufe cu un consum de curent redus.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și chiar dacă unora li se pare că e cam mare, pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii întrucât are un consum de curent destul de mic.

Samsung WW80J3283KW/LE, model clasa A+++, 8kg

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi capacitatea de 8kg și încărcarea frontală.
La un astfel de electrocasnic (aici mă refer la faptul că e un aparat care e foarte încăpător) era necesar Fuzzy Logic și are această funcție. În cazul în care nu știi ce presupune atunci trebuie știut că aceasta funcționează pe baza unor senzori care detectează încărcătura și în funcție de încărcătură adaptează resursele. În acest fel o să faci niște economii mari de resurse.
Vine și cu Diamond Drum, lucru care înseamnă că aparatul are o cuvă care va avea grijă de hainele tale.
Vor avea unii întrebări legate de prezența Eco Bubble și de aceea trebuie să spun că nu are așa ceva, dar va compensa programul de spălare rapidă. Acest program e destinat rufelor puțin murdare.

Pro achiziția acestui model ar fi că are un cost de achiziție mic, că vine cu funcții care te ajută să economisești mai mulți bani, fiabilitatea și raportul dintre preț și calitate. Un alt lucru pozitiv e că nu face mult zgomot, astfel la centrifugare are 76 decibeli, iar la spălare are 62 (evident că mai puțin).
Contra achiziției aparatului ar fi că nu are un panou de comandă touch.

De final pot spune legat de acest model că e unul care arată bine, funcționează și mai bine și nu costă deloc mult. E pentru tine dacă ai o familie numeroasă ori dacă o vrei pentru o pensiune. În caz contrar poate că ar fi mai bine să te orientezi înspre o mașină de 6kg sau ceva de genul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu