≡ Meniu

Sandale Asalt negre și albe

Pentru o doamnă ori domnișoară care vrea să facă o impresie bună cred că niște sandale Asalt ar fi o alegere perfectă. Acestea sunt disponibile pe negru și alb. Atât cele negre cât și cele albe sunt foarte aspectuoase.

Nici nu costă prea mult deoarece au un preț bun Vezi prețul special de azi. Trebuie știut că aceste sandale pot fi cumpărate doar online, iar dacă o să comanzi sub un anumit preț atunci o să plătești transportul (între 5 și 9 lei), deci trebuie să ai grijă să comanzi peste 150 lei dacă vrei transport gratis. Pentru a-ți face o părere despre cum arată am pus alături o poză cu sandalele pe culoarea neagră.

Sandale Asalt negre și albe

Aceste încălțări sunt unele cu toc, iar materialul din care sunt confecționate e pielea ecologică (mușama, pe românește). Tocul e unul destul de înalt care-ți va acorda o înălțime suplimentară de 12 centimetri.
În momentul de față acești papuci sunt disponibili pe mărimile 36, 38 și 39, iar aici poți verifica disponibilitatea altor mărimi.

Avantajele acestora spre deosebire de altele sunt prețul nu prea mare, că arată bine, că oferă o înălțime de 12 centimetri și disponibilitatea pe mai multe mărimi.
Singurul minus ar fi că nu sunt disponibile și pe alte culori, bej de exemplu. (Poate că pe viitor vor fi mai multe culori sau poate nu.)

De final pot spune despre acestea că sunt unele foarte bune pentru cineva care vrea niște încălțări deosebite pentru un eveniment mai special.
Dacă nu știți care să le alegeți atunci ar trebui știut că într-un mediu cu mult praf cele negre nu își prea au locul, dar cred că această culoare se potrivește cu mai multe ținute.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu