≡ Meniu

Sandale Napao negre și aurii

Pentru o persoană interesată de niște sandale bune recomand sandalele Napao care sunt negre ori aurii. Nu aș putea spune care sunt mai apreciate culori deoarece sunt singur că sunt apreciate în egală măsură.

Dacă te interesează costul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi. Iar, pe acești bani primiți niște sandale din materiale de calitate cu un toc destul de înalt de 12 centimetri.
Am pus alături o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată. Cred că vezi clar că nu sunt niște sandale care ar trebui purtate zilnic, ci unele care le poți purta la ocazii speciale.

Sandale Napao negre și aurii

Caracteristicile care te-ar interesa la acest model ar fi faptul că e realizat din piele ecologică (ca majoritatea sandalelor) și că are un toc de 12 centimetri.
În momentul de față aceste sandale Napao sunt disponibile pe mărimi de la 36 la 39, adică de la 23 cm la 26 cm.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul mic de achiziție și aspectul, iar singurul lucru mai puțin bun e că materialul din care-i confecționat nu e piele. Pentru probare trebuie să vă îndreptați atenția spre showroom-ul a cărei adresă o găsiți aici. Ideea e că de cumpărat doar online le puteți cumpăra și de aceea eu zis să treceți direct la cumpărat.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru o doamnă ori domnișoară care vrea niște sandale de ocazie.
Sunt disponibile și alte culori cum ar fi un gri-auriu, dar costă dublu și nu știu dacă e chiar rentabil.
Ce trebuie să avertizez e că modelul din acest articol e disponibil doar online și că dacă o să cumpărați sub o anumită sumă atunci transportul nu e gratis.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu