≡ Meniu

Sencor 2459M4, televizor HD Ready de 60 centimetri

Sencor 2459M4 e un televizor de la brandul japonez Secor care are o tradiție încă din 1969. Din anii 90 acest brand a intrat și în Europa, iar rezultatul îl vedem la acest televizor.
Modelul de față e unul foarte bun pentru o cameră mică deoarece are un ecran de 60 centimetri, iar dacă vreți să vedeți posturi TV la calitate HD atunci o să vă fie de folos tunerul digital dublu și faptul că are slot CI.

Acest televizor vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are cele mai importante porturi cum ar fi HDMI, USB și intrare PC. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, mai exact că e vorba despre un aparat cu design simplu.

Sencor 2459M4, televizor HD Ready de 60 centimetri

Televizorul acesta are o diagonală de 24 inci (aproximativ 60 centimetri) ceea ce îl face perfect pentru camere mici (bucătărie, camera copiilor), dar și pentru o cameră de zi. Pentru această diagonală e numai bună rezoluția HD, și dacă era Full HD nu v-ar fi ajutat la nimic deoarece de la o anumită distanță nu se sesizează vreo diferență.
Avantajul unui ecran LED de 24 inci e consumul redus de curent mulțumită tehnologiei LED, dar și a dimensiunii reduse a diagonalei.
Fiind un televizor subțire nu e de mirare că are și o greutate redusă de 2,4 kilograme, adică precum un laptop.

Eu aș cumpăra acest televizor nu pentru că e unul dintre cele mai ieftine televizoare HD (vezi aici alte televizoare ieftine), ci pentru că brandul e unul japonez și că are tehnologie utilă incorporată. Există televizoare mult mai scumpe și cu dotări inutile (tehnologie 3D, două intrări de antenă, sistem de operare Android, conexiuni de rețea etc), dar la acesta se insistă pe imagine clară și dimensiuni modice.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv deoarece e un model de bază.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să te ajute să savurezi divertisment de calitate atunci modelul acesta e unul pentru tine.
Rezoluția sa e 1366×768 pixeli și nu e chiar HD, ci HD Ready care e ceva similar. Oricum, majoritatea filmelor de pe calculator nu sunt nici măcar HD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu