≡ Meniu

Sencor 2810M4, TV de 71 cm cu rezoluție HD

Sencor 2810M4 e un televizor de 71 centimetri de la un brand japonez. Vine cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar datorită acestui lucru putem spune că e numai bun pentru filme HD și pentru vizionat de posturi la calitate digitală. Acest ultim lucru e ajutat de tunerul digital dublu.
Un televizor de 28 inci precum acesta se adresează celora care vor ceva care să arate bine și să se integreze bine într-o cameră mică cum ar fi bucătăria ori camera copiilor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are un timp de răspuns ok și player multimedia integrat… pentru a reda diferite fișiere de pe memorii USB.

Sencor 2810M4, TV de 71 cm cu rezoluție HD

Are o multitudine de conectori, printre care aș menționa 3 HDMI-uri, un USB și cel pentru card CI+ (slot CI+).
Chiar dacă diagonala e de 71 centimetri, consumul de curent e unul mic de 45W deoarece are ecran LED. Un consum precum acesta te va ajuta să faci economii impresionante de curent și în acest fel o să-ți recuperezi banii dați pe televizor. Deci, e o idee bună să treceți de la TV cu tub catodic la unul cu ecran LED.
Nu are prea multe dotări pentru a nu vă încurca, iar din această cauză e un televizor perfect pentru copii ori vârstnici.
Unghiurile de vizibilitate ale acestui model sunt unele decente, fiind vorba de un panel TN cu unghiuri 170/160 grade.
Probabil că unele persoane sunt dezamăgite că aparatul nu are soft smart, dar acest lucru poate fi compensat prin atașarea unui player cu Android.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că e subțire, că vine de la un brand cu o lungă istorie în domeniul electro și consumul redus de curent (datorită prezenței LED-urilor și a unui ecran mediu ca mărime).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD și soft smart.

Deci, dacă te interesează un televizor pentru filme sau posturi TV la calitate HD atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Poate fi utilizat pe post de monitor, iar conectarea unui unui laptop ori PC se poate face prin unul din porturile HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu