≡ Meniu

Sencor 48F12, televizor 122 centimetri cu rezoluție Full HD

Sencor 48F12 e un televizor de 48 inci (aproximativ 122 centimetri) fără funcție smart, dar care e dotat cu funcție monitor. Vine de la un brand japonez cu o lungă istorie care de curând e prezent și în România, iar din această cauză fiabilitatea sa e una foarte bună.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care tuner digital (util vizionării de posturi TV la calitate maximă) și 3 porturi HDMI. Se poate observa din imaginea de alături că acest model e unul cu o ramă foarte subțire, iar în cazul în care e montat pe perete o să ziceți că e tablou.

Sencor 48F12, televizor 122 centimetri cu rezoluție Full HD

Fiind un televizor cu diagonală mare probabil că sunteți interesat dacă poate fi montat pe perete și de aceea trebuie să vă spun că are compatibilitate Vesa 400×200 (găsești aici suporturi TV compatibile).
Ecranul de 122 centimetri are un panel IPS foarte bun întrucât are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade.
Întrucât ecranul are o diagonală de peste 100 de centimetri și consumul e ceva mai mare decât al unui televizor mic de 22 inci.
Televizorul e unul cu tuner HD, dar pentru a vedea posturi la această calitate o să aveți nevoie de un card CI+ de la furnizorul de cablu, iar acest card se bagă într-un slot.

Pentru achiziția acestui model are fi că nu costă mult, că vine de la un producător din Japonia, multitudinea de porturi și tunerul digital bun.
Contra achiziției ar fi că nu are soft Android. Nu e o problemă prea mare întrucât există multiple soluții pentru a combate acest neajuns, iar una ar fi să cumpărați un player cu Android (acesta vă va ajuta și cu porturile de rețea pentru conectarea la net).

Deci, dacă sunteți interesat de vizionarea posturilor TV la calitate maximă atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă vreți să vă uitați la Netfix pe el atunci aveți două posibilități: conectați un player cu soft smart sau un laptop. Laptopul se poate conecta prin D-Sub sau prin intermediul unuia dintre cele 4 HDMI-uri, iar playere bune găsiți aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu